תוכנה לעריכת קבצי וידאו...

Natz Natz

New member
תוכנה לעריכת קבצי וידאו...

לכלכ צלמי הסרטונים בפורום. מחפש תוכנה לעריכת קבצי AVI. להוסיף מוזיקה וכן לחבר או להוריד חלקים מהסרטון או מקובץ נוסף. משהו ידידותי... תודה רבה

EREZ82

New member
תחפש טיולים במקום!!!

מה המצב ניצן ? מה נסגר איתך בסוף,אתה מגיע לגולן ?

XCrider

New member
יש לי תוכנה של MGI שהגיעה עם המצלמה

שלי (SONY). עובד לא רע. זו גרסה של MGI שהותאמה לציוד SONY, לא הגרסה הרגילה שנמכרת. המלצתי, בדוק מה הגיע עם המצלמה/כרטיס דגימה שלך. רוב הסיכויים שזה יעבוד הכי טוב כי הם נבדקו ביחד. אם אתה מנסה לשדך תוכנה אחרת, תמיד יתכנו בעיות ותהיה מוכן "לדבג" אותן. יש כל מיני בעיות דרייברים ותאימות ל-WINDOWS (במיוחד ל-XP) ולכן החלטתי ללכת על בטוח. ברור שיש תוכנות מעולות וידועות כגון ADOBE PREMIER, אך הן עולות הרבה יותר וצריך לבדוק תאימות. לצרכים שלי זה הספיק. בהצלחה!

mickeyr

New member
תוכנה מעולה בשבילך

ישנה תוכנה בשם STUDIO 8 של PINNACLE - עושה כל מה שאתה רוצה . ניתן להוריד אותה דרך mirc או אולי עוד מקומות .

XCrider

New member
תיזהר עם ההורדות האלו...הווירוסים

שורצים בכל פינה...

SeanZoR

New member
אם יש לך WindowsXP

אז יש תוכנה שבאה איתו "Windows Movie Maker" אתה יכול לעשות שם כמעט הכול Start -> programs -> accessories -> -> entertainment -> "windows movie maker" בהצלחה

XCrider

New member
לא בטוח אבל נדמה לי שהתוכנה הזו לא

מאפשרת ליצור קבצי וידאו בפורמטים הפופולריים מלבד זה של מיקרוסופט, וזו קצת מגבלה. כך בכל אופן התרשמתי כששחקתי עם גרסת WINDOWS ME. אבל אולי אני טועה...

SeanZoR

New member
אפשרי לשמור ב AVI או WMV

"Possible file types include Windows Media Video (WMV) files or Audio-Video Interleaved (AVI) files."

XCrider

New member
כנראה שאתה צודק, אבל עדיין אין MPG

שהוא פורמט חשוב והנפוץ באינטרנט בגלל דחיסותו הגבוהה. עם קבצי AVI יתכנו גם בעיות בשל CODEC לא נפוץ (כבר קרה לי), בו בזמן שפורמט MPG הוא סטנדרט נפוץ ביותר ולרוב אין איתו בעיות. מבחינת איכות אבסולוטית, ב-MPG תתכן ירידת איכות על מנת לחסוך במקום אכסון ולכן בשלבי העריכה עדיף לעבוד בפורמט AVI, ורק בסוף לדחוס לפורמט MPG הקומפקטי יותר.

למעלה