תוכנה לעריכת שירים

תוכנה לעריכת שירים

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה שתדע לערוך שירים (לחתוך מהם חלקים וכו') מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

Sunlight Theory

New member
תוכנות

אם אתה מבין מעט במבנה השירים ומעוניין לחתוך נכון (כך שהביטים מהנקודה לפני החיתוך יהיו מתואמים עם הביטים בנקודה שלאחר החיתוך) , התוכנה Acid Pro 5 או אפילו 4 יוכלו לשמש אותך היטב . אם אתה מעוניין בתוכנה פשוטה יותר , שיהיה קשה מאוד לשמור על מבנה ביטים נכון איתה , ה-Cool Edit Pro 2 תתאים לך . שבת שלום!

valor93

New member
הא ?

(כך שהביטים מהנקודה לפני החיתוך יהיו מתואמים עם הביטים בנקודה שלאחר החיתוך) - מה ?!?!? אני עובד עם קול אדיט ובאמת חשבתי לעבור לאסיד.... עכשיו מה שאמרת מעניין מאוד... אולי תסביר לי קצת למה אתה מתכוון ולמה באסיד זה אפשר ובקול אדיט לא ? תודה

Sunlight Theory

New member
לא מסובך

לכל שיר יש קצב . הקצב הוא מספר הביטים בדקה (וראשי התיבות באנגלית הם BPM) . אם נחתוך את השיר בנקודה אחת באופן אקראי ונחבר אותה לנקודה אחרת בשיר באופן אקראי , הסיכוי שיחס הזמן ביט הביטים ישמר נכון קטן מאוד . יחס? דמיין את הקצב ככביש , כל ביט הוא מכונית והיחס הוא המרחק בינהן . על הכביש נוסעות כ-100 מכוניות (100BPM) , המרחק בינהן הוא כ-100 מטר (יחס) , מה יקרה אם אחת המכוניות תתקרב יותר לאחת המכוניות שמלפניה ושאר המכוניות לאחר המכונית המתקרבת יבצעו את אותה ההתקרבות? כל המכוניות ישמרו על יחס נכון , חוץ מבנקודה אחת בה יש כ-2 מכוניות קרובות מידי . כאשר היחס הזה נפגע בשיר , התוצאה אינה נשמעת טוב , פשוט כך (טוב , אני מחפף , יש הרבה מאוד "בתים" בעלי יחס ביטים בלתי שווה , אבל זה לא אותו העיקרון ולא נפרט כעת , בכל מקרה לגבי החיתוך שאתה רוצה לבצע - זה נכון מאוד) . Cool Edit Pro 2 אינה מוצלחת במיוחד בזיהוי הביטים , לכן זו עבודת נמלים לעבוד איתה נכון , אלא אם קיימת איזו הרחבה שלא ידוע לי עלייה . לעומת זאת תכונות כמו Acid אלו תוכנות שהשלבים הראשונים , עוד בטעינה של הרצועה \ שיר , הם זיהוי הקצב והיחס בין הביטים .

droli

New member
האם יש תוכנה כזו חינמית ברשת?

או לפחות גירסת דמו לכמה ימים? אני רוצה לצרף מוסיקה למצגת לבת מצווה של ביתי ואני מחפשת תוכנה שאוכל לערוך ולצרף כמה שירים למצגת. תודה.

למעלה