תוכנה לפאלם המוחקת רק את ה-PIM מהפא

AYELET1

New member
תוכנה לפאלם המוחקת רק את ה-PIM מהפא

מהפאלם מה שמה והיכן מוצאים אותה? (יש כזו... נדמה לי שאריה המליץ עליה) תודה

yoovee

New member
ScribbleOut? אבל

1. עקבותיה נעלמו מהרשת (יש אזכורים, אין הורדות) 2. היא ידועה כלא תואמת לפאלמים החדשים... הכי פשוט ללכת על משהו כמו Filez ולמחוק את MemoDB.pdb או Memo Pad.pdb...בקיצור - לראות ידנית את השמות ולמחוק - הכי תואם ועובד תמיד.

AYELET1

New member
ניסיתי ולא מצאתי את הקובץ הנכון../images/Emo10.gif

אנסה שוב תודה רבה

AYELET1

New member
נדמה לי שזה בעייתי למחוק כזה קובץ

סתם ככה מהפאלם בכל אופן לא מצאתי קובץ נכון כמובן שאינני רוצה למחוק את הרשוטמות מהאאוטלוק. בעיה

Ariyeh1

New member
אם לא מפריע לך

לעבוד קצת קשה תוכלי להעביר את רשומות ה-Outlook לספריית משנה ולסנכרן את המכשיר Outlook Overwrite Handheld. לאחר מכן להחזיר את הרשומות לספריה המקורית... בכל מקרה צרפתי להודעה הקודמת את התוכנה האמורה

Ariyeh1

New member
כיוון שאין ברשותי

מכשיר מדגם זה (תרומות יתקבלו בברכה..
) לא יכולתי לבדוק...

popo128

New member
אילת, מצאתי קבצי רשומות ריקים

אני עובד עם JPILOT על לינוקס. הקבצים הנ"ל מופיעים תחת ההתקנה. אם תרצי אוכל לשלוח לך. AddressDB.pdb DatebookDB.pdb ExpenseDB.pdb Memo32DB.pdb MemoDB.pdb ToDoDB.pdb

popo128

New member
פתרון פשוט למדי

כל מה שעליך לעשות הוא להחליף את ספריות ה PDB הרלוונטיות ברקות. כדי להשיע את הרקות, ניתן לבצע HARD RESET, לשמור אותן בצד, לשחזר את הספריות המקוריות, ואז לדרוס אותן באילו הרקות.

צחי 67

New member
תוכנה למחיקת רשומות של מזכרים

קיימת תוכנה חינמית בשם mass transit ניתן להוריד מ www.splatbang.com התוכנה מאפשרת מחיקה, או העברה מקטגוריה לקטגוריה, של הנתונים של הטלפונים מזכרים משימות והיומן. בדקתי את התוכנה על TE2 והיא עובדת. כך שלכאורה זה יעבוד גם על ה TX

למעלה