תוכנה שמגבירה את הווליום של השיר - תודה רבה

mikal

New member
תוכנה שמגבירה את הווליום של השיר - תודה רבה

היי , האם יש תוכנה (פשוטה וחינמית) שמגבירה את הווליום של השיר (MP3) ? לדוגמא : אני אשים שיר בווליום 5 ואני אשמע אותו , ואחרי שימוש בתוכנה אני אשים את אותו השיר בווליום 5- כלומר הכול אותו הדבר. אבל אני אשמע את השיר הרבה יותר חזק? (בעיקרון אני יודעת שבתוכנת Audacity‬ אפשר להקליט ואז לשנות את הווליום, אבל זה לא מתאים לי , כי יש לי הרבה קבצים שאני רוצה לעלות להם הווליום) אשמח מאוד לעזרתכם. תודה רבה

mikal

New member
מישהו אולי יודע ?

זה ממש חשוב לי ! או אולי מישהו מכיר MP3 קטן ל מוסיקה בלבד, 8 GB + , שיש בו ווליום גבוה ?

יאיר B

New member
בעבר קראתי בפורום איפוד שיש אפשרות עם איטיונז

לשנות את עוצמת הקול. אני לא יודע אם האיטיונז מאפשרת לשמור את הקובץ חזרה אחרי שינוי עוצמת הקול או שזה קורה בעת העברה של השיר לנגן. שאל בפורום איפוד על הנושא. לגבי נגן עם ווליום חזק - עד כמה שאני יודע לאיאודיו D2 יש את המגבר החזק ביותר בין הנגנים שנמכרים בישראל. אם משדכים לו אוזניות עם עכבה נמוכה (למשל אוזניות IEM 16Ohem תאורטית תוכל לשמוע חזק יותר מבנגנים אחרים [תאורטית בגלל שבפועל זה גם תלוי בהקלטה]).

mikal

New member
איך ה I7 לעומת הסנדיסק בעיניין הווליום ?

1. איך ה I7 לעומת הסנסה קליפ בעיניין הווליום ? למי יש ווליום גבוה יותר? 2. האם ה I7 בכל הנפחים זהה ? ( 4-8-16 G ) ? 3. האם יש מקום בו נותנים ת.אחריות ליותר משנה? 4. אני מתלבטת בין I7 לעומת הסנסה קליפ , בהנחה שאין בעיה של תקציב. מה היתרונות והחסרונות של כ"א לעומת השני? תודה רבה

יאיר B

New member
אני לא יודע. לא מגיע לעוצמות שמאפשרות לבדוק

דברים כאלה (לסקאלת המספרים אין משמעות גדולה). אני לא יודע מה עוצמת המגבר של הסנסא קליפ. לאיאודיו 7 יש מגבר של 26mw. 2. כל הנגנים מאותה סדרה הם אותו דבר (למעט הנפח). זה כך בכל הנגנים בעולם (סה"כ משנים את צ'יפ הזיכרון). 3. אני לא מכיר חברה שנותנת יותר משנה אחריות לנגנים שלה (לפחות בישראל). 4. יתרונות וחסרונות? איאודיו: יתרונות - סוללה חזקה, חזק פיזית, מסך צבעוני, מקשי מגע (מהיר יותר לדעתי). חסרונות - שמן וגדול (יחסית לקליפ), מקשי מגע (דורש הרבה שימוש במקש HOLD), יקר יותר מהקליפ. סנסא קליפ: יתרונות - קטן וקל, קליפ (נוח לתפוס אותו על הבגד או רצועת התיק), זול. חסרונות - סוללה חלשה, מסך לא נוח לצפיה באור יום, איכות בניה לא משהו (הקליפס נוטה להישבר אם לא שומרים עליו טוב), מקשים מגעילים. כל הנ"ל הן דעתי בלבד מתוך נסיוני עם שני המכשירים הללו.

mikal

New member
תודה רבה . עוד משהו קטן

נראה לי שאני אקנה את ה I7 . יש מקום שממולץ לקנות בת"א? רציתי לדעת: 1. כשהם אומרים 4G זה באמת 4 G או קצת פחות מזה? כמה פחות מזה ? כנל ל 8 G ? ו 16 G ? 2. האם זה מגיע עם חוברת בעברית ? האם יש עברית במכשיר? האם אפשר לעשות פליי ליסט במכשיר מתיקיות שונות ? תודה

יאיר B

New member
כדאי לקנות בבאג - הם היבואנים של איאודיו.

1. בזיכרונות אף פעם אין את הקיבולת "המוצהרת". תמיד יש פחות (בגלל הבדלי ספירה שלנו מול המחשב). ב-4GB בדרך כלל בפועל יהיו 3.7GB. הדבר נכון לכל התקן שמכיל זיכרון כגון נגנים, DOK, כרטיסי צילום, דיסקים קשיחים וכו'. בשאלות נפוצות של הפורום יש הסבר יפה לנושא של הבדלי הספירות. 2. יש כמה דפים בעברית להתחלת שימוש. אאל"ט יש "חוברת" מלאה בדיסק המצורף בפורמט PDF בעברית. המכשיר תומך בהצגת שמות השירים בעברית ישרה, מערכת ההפעלה של המכשיר באנגלית. מעולם לא השתמשתי באפשרות של רשימות השמעה (אבל ההיגיון שלי אומר לי שזה אפשרי).

למעלה