תוכנה

profil45

New member
תוכנה

היי יש לי מצלמה דיגיטלית ואחרי שאני מצלם יש לי המון תמונות זהות כי אני מצלם במצב כזה של רצף לא משנה איזה תוכנה יש בחינם שאפשר לראות את התמונות מהר כי בPHOTOSHOP לוקח לי שעה לראות כל תמונה תודה

SkyEye

New member
ההמלצה שלי: ACDSee

לא בדיוק חינם, אבל אפשר להוריד מהאתר גרסת ניסוי שעובדת מצויין. לבחירתך "קלאסיק" או 3.1 (נדמה לי שהשניה זאת עם הפרסומות)

true

New member
ויאלבום

תוכנה חדשה בעברית לשמירה ואירגון אלבומי תמונות המשפחה ומסמכים חשובים במחשב !! התוכנה מאוד יעילה,ידידותית,קלה להפעלה ומקיפה באפשרויותיה. ניתן להוסיף נתונים(השנה,המקום,האירוע והשמות),הכנת אלבומי משנה,פירסומם באינטרנט או הפצתם בין מכריך ע"ג תקליטור...הצמדת קול לתמונה...תצוגה בסלייד שאו... ניתן להוריד דמו בחינם ולהכניס 50 תמונות לנסיון ולהכרת היתרונות הכבירים שבתוכנה.

komandatore

New member
אתה יכול לנסות גם את VICMAN

תוכנת חינם עם עריכה גרפית דיי טובה וקלה- 1300 קילו בערך, בכתובת www.vicman.net

skipper

New member
תוכנה מומלצת

ישנה תוכנה מצויינת בשם IRFAN VIEWוהיא FREEWARE וניתנת להורדה ברשת. אני עובד איתה כבר כמה שנים ויש לה יתרונות רבים. בין השאר - צפייה במסך מלא ומעבר מהיר מאוד בין תמונה לתמונה, עריכה קלה ומהירה של תמונה,אפשרות העתקה או העברה מהירים לתיקיות בהגדרה מראש, התוכנה אפילו מכינה דף HTML עם תמונות מוקטנות בלחיצת כפתור ועוד..... ראה הודעה באי מייל ששלחתי לך בהצלחה אמיר

למעלה