תוכנות ופרסים בתפוז
אנשים

תוכנות ופרסים בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

הערב, ב- 17:00, התוכנית "הרוח שבחומר" עם האסטרולוגית טליה טל בבלוגTV, תעסוק בנושא: "יישום מטרות". http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=120&msgid=115377554 קישור ישיר לתוכנית בבלוג.טי.וי: http://he.blogtv.com/Shows/29831
הרברט ה'בשיר, מהנדס אלקטרוניקה ומרצה למנהל עסקים בגמלאות, אשר עוסק שנים רבות במחקר משפחתי, יתארח בפורום שורשים משפחתיים החל משעה 18.00 וישיב לשאלות בנושא גנטיקה וגנאלוגיה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=325&msgid=115359324
בשעה 19:00 איתי פרל מארח את בעז בנאי בתוכנית שלו "pearl jam" בבלוגTV. אתם מוזמנים לשרשר לאיתי ולבעז בקשות שירים בשרשור התוכנית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1755&msgid=115371029 קישור ישיר לתוכנית בבלוג.טי.וי: http://he.blogtv.com/Shows/31652
בואו לתרום ולעזור להכין ארוחת ליל סדר ל"אתנחתא". לפרטים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=115423847
"עניין משפחתי"
, תוכנית האירוח בשידור חי מבית היוצר של ערוץ הריון ולידה, בשיתוף עם blogTV, מארחת מחר את דרורית אמיתי-דרור, מומחית לגיל הרך. מתלבטים בין מטפלת למעון? גן עם מצלמות או בלי? בואו להעלות שאלות כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/birth/article.asp?CatID=3&ArticleID=1728&SubCatID=17
ערוץ התוכנות - מוסיפים ומרוויחים תחרות ראשונה בערוץ התוכנות יוצאת לדרך! הוסיפו תוכנות לערוץ, ותוכלו לזכות ב מסך מחשב, MP4 או מצלמת אינטרנט! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1230390

CarmitF

New member
שאלון פלייליסט..

מה כדאי לי לעשות מחר? איך יהיה החורף הבא? מה יקרה לי בעוד שנה? איזה שיר יוכל לפגוע בחברך? איזה שיר הכי משמח אותך? מה אתה הכי אוהב לעשות כשאתה שמח? איזה שיר כדאי לך לשים בתור צילצול לפלאפון? איזה שיר הכי מגדיר אותך? איך החיים שלך נראים בתקופה הזאת? המוטו שלך הוא: מה לעשות בפעם הבאה שישעמם לי? מתי יהיה שלום בעולם? מה השיר שהכי מגדיר את החברים שלך? מתי תוותר? האם יש לך חברים אמיתיים? מה הסוד שחברים שלך יודעים עליך? מה הסוד הכי גדול שלך? מה כדאי לעשות אחרי השאלון? מה עושים כשקר? מה אתה צריך לעשות עם חייך? איך היית רוצה שייראו אותך? איך רואים אותך באמת? איך תוכל להתגבר על קשייך? מה הקושי הכי גדול שלך בחיים האלו? לאן תגיעו אחרי המוות? מה היית בגלגול הקודם? מה אתה רוצה להיות בגלגול הבא? מה תהיה בגלגול הבא? מחר יהיה לי טוב? מתי אני אמות? איך אני אמות? עם מי אני אמות? כיצד אוכל להגשים את חלומותיי? האם אני בכלל אגשים את חלומותיי? מה היחס שלי עם ההורים? מה היחס שלי עם הסביבה? יום יבוא ואהיה: מה אני אהיה כשאהיה גדול? כמו מי אתה רוצה להיות? האם באמת תהיה כמוהו? האם אני אצליח בקשר הרומנטי הבא שלי? עם מי יהיה לי קשר רומנטי בעתיד הקרוב? איך אני אתחיל אותו? הוא יאהב אותי? אני אוהב אותו? במה השאלון עזר לך?

CarmitF

New member
הפסקול של סטפ אפ חוגג פה חח

מה כדאי לי לעשות מחר? Kasey-I Got You איך יהיה החורף הבא? 3 Doors Down-Here Without You מה יקרה לי בעוד שנה? OneRepublic - Apologize איזה שיר יוכל לפגוע בחברך? Blu Cantrell - Apologize איזה שיר הכי משמח אותך? Cherish Feat. Yung Joc-Killa מה אתה הכי אוהב לעשות כשאתה שמח? Kanye West - Stronger איזה שיר כדאי לך לשים בתור צילצול לפלאפון?Plies Ft. Akon - Hypnotized איזה שיר הכי מגדיר אותך? Enrique Iglesias ft. Lil Wayne - Push איך החיים שלך נראים בתקופה הזאת? Missy Elliott - Shake your pom pom המוטו שלך הוא: Shy'm-Victoire מה לעשות בפעם הבאה שישעמם לי? Kanye west Ft. Chris Martin-homecoming מתי יהיה שלום בעולם? Kasey-Scream מה השיר שהכי מגדיר את החברים שלך? Basshunter-Now You're Gone מתי תוותר? Hoobastank - Reason האם יש לך חברים אמיתיים? Simply Red - Stars מה הסוד שחברים שלך יודעים עליך? Akon - Wanna Be Starting Somthing מה הסוד הכי גדול שלך? Kasey - Make The First Move מה כדאי לעשות אחרי השאלון? The Beatels-Let It Be מה עושים כשקר? Beatles - Here Comes The Sun חחח מה אתה צריך לעשות עם חייך? Groove Coverage - Poison איך היית רוצה שייראו אותך? Timbaland - Bounce איך רואים אותך באמת? Gavin Degraw - I Dont Want To Be איך תוכל להתגבר על קשייך? Camila-todo cambio מה הקושי הכי גדול שלך בחיים האלו? Kasey - Where Im From לאן תגיעו אחרי המוות? The Beatels-Elenor Rigby מה היית בגלגול הקודם? Cascada - What Hurts The Most מה אתה רוצה להיות בגלגול הבא? David Bisbal-Bum Bum Bum מה תהיה בגלגול הבא? Lorie - Je Vais Vite מחר יהיה לי טוב? Mondotek-Alive מתי אני אמות? miguel angel munoz - diras que estoy loco איך אני אמות? Madonna ft Justin Timberlake-4 Minutes עם מי אני אמות? Kanye West feat T-Pain - The Good Life כיצד אוכל להגשים את חלומותיי? Mcfly - Dont Stop Me Now האם אני בכלל אגשים את חלומותיי? OneRepublic - Stop & stare מה היחס שלי עם ההורים? Timbaland Feat. Keri Hilson and Nicole Scherzinger-Scream מה היחס שלי עם הסביבה?Lu- Por besarte יום יבוא ואהיה:Belinda-Never Enough מה אני אהיה כשאהיה גדול? Sean Kingston-Take You There כמו מי אתה רוצה להיות? Shy'm - Oublie Moi האם באמת תהיה כמוהו?The Beatels-Help! האם אני אצליח בקשר הרומנטי הבא שלי? Vangelis - Conquest Of Paradise עם מי יהיה לי קשר רומנטי בעתיד הקרוב? Cassie - Is it you איך אני אתחיל אותו? David Bisbal Feat Rihanna-Hate That I Love U הוא יאהב אותי? Ronan Keating Y Paulina Rubio - When You Say Nothing At All אני אוהב אותו?Missy Elliot - Ching-a-Ling במה השאלון עזר לך?Madness - Our House

just adiki

New member
יאללה../images/Emo8.gif אני אוהבת כאלה../images/Emo13.gif: והדגשתי את המגניב

ממש חח.. מה כדאי לי לעשות מחר? "אוצר שלי"-מאיה בוסקילה ושלומי סרנגה[
סתם מצחיק ואת שיש לי את זה על המחשב] איך יהיה החורף הבא? "אוהב אותך אבל מציאותי" [שיט!
נתקע על תקיית מזרחית
] מה יקרה לי בעוד שנה? destiny's child-surviver או.אמ.ג'י אני באמת הולכת לצבא
...
איזה שיר יוכל לפגוע בחברך? O Helgga Net-carola שיר בשוודית אין לי מושג מה הוא אומר.. איזה שיר הכי משמח אותך? יההההההה
!!!! יצא לי את to pos sti pshichi! זה באמת השיר האהוב עליי!!! "why cant we give each other love unconditional true love look inside us for the light in our soul"|
של helena paparizou בגרסא יוונית חח.. בתרגום חופשי "האור בנשמתנו"
מה אתה הכי אוהב לעשות כשאתה שמח? do-re-mi מצלילי המוזיקה
איזה שיר כדאי לך לשים בתור צילצול לפלאפון?14 Oti Axizi Ine I Stigmes (Le Bonheur)-helena paparizou/ ולא
. איזה שיר הכי מגדיר אותך? היי פייב-"קטן זה הכי כיף בהעולם" ואוו!
כ"כ!
איך החיים שלך נראים בתקופה הזאת? grease-Hopelessly Devoted to You
המוטו שלך הוא: bana bana-אין לי מושג מה זה
זה בטח משהו מהאירוויזיון. נראה לי שזה בטורקית
אהה ו-bana bana זה סתם כמו טרילילילי טרילי דם. חחח מה לעשות בפעם הבאה שישעמם לי? samba sambero
מתי יהיה שלום בעולם? בחדר של חני
מה השיר שהכי מגדיר את החברים שלך?Bryan Adams - Everything I Do (I Do It For You) הוו מאיי גאאד
איזה חמוד!
מתי תוותר? לפי התוצאה ממש מהר
..-"time to say goodbye" של שירי מימון...
האם יש לך חברים אמיתיים? Tell me!
מה הסוד שחברים שלך יודעים עליך? trip to unknown אהה נחמד דווקא חח מה הסוד הכי גדול שלך? הפועל רמיקס
מה כדאי לעשות אחרי השאלון? "כמו רובין הוד"-רן דנקר מה עושים כשקר?"סיפור מכור"-מאיה בוסקילה מה אתה צריך לעשות עם חייך?שירי מימון-בצבא הכי חזק
. מלחיץ קצת השורדת שיצא לי מקודם זה עכשיו חח..
איך היית רוצה שייראו אותך?
"את אותי שופטת"
איך רואים אותך באמת? מוניקה סקס-180
לא ידעתי שהשיר הזה על המחשב שלי בכלל
.. אני לא מכירה אותו חח.. איך תוכל להתגבר על קשייך? יצא לי שיר בשוודית שאין לי מושג מה השם שלו והוא מושר בשוודית
באמת שהוא יפה. אני באמת אוהבת שירים בשוודית והם משמחים אותי
. מה הקושי הכי גדול שלך בחיים האלו? heart of mine-helena paparizou אוי כ"כ. לאן תגיעו אחרי המוות? Jag vill alltid הlska-carola/ שוב שוודית. אם הבנתי את התרגום נכון אז זה משהו בגסנון של- אני אחיה אהבה לנצח. ואז זה מגניב
מה היית בגלגול הקודם? waterloo
זה מקום
.
מה אתה רוצה להיות בגלגול הבא?
POUR QUE TU M`AIMES ENCORE. של סלין דיון. התרגום זה כדי שתאהב אותי שוב, לפני דבריה של הגולשת עדי דיון
. מה תהיה בגלגול הבא? ("חברים"
) - Rembrandts - I'll Be There For You מחר יהיה לי טוב?Wherever You go-carola
(שיר מקסים)
מתי אני אמות? helena paparizou-let me let go [אני אובדנית משהו
...]
איך אני אמות? follow me-antique[ שזאת גם הלנה
] אני מתחילה קצת לפחד מהצבא
. עם מי אני אמות? הכל עובר חביבי-"הלילה"
מזל שזה לא יצא לי במתי אני אמות
כיצד אוכל להגשים את חלומותיי?lucky-בריטני ספירס.
מגניב.
האם אני בכלל אגשים את חלומותיי? On Top Of The World הוו, נהדר
.
מה היחס שלי עם ההורים? שיר הגביע
[הפועל ת"א]
מה היחס שלי עם הסביבה?if i had your loveאינסטרומנטל של השיר ]הסביבה דווקא אוהבת אותי
] יום יבוא ואהיה: Gimme More
אוי. לא טוב
מה אני אהיה כשאהיה גדול? שנאפי
[שנאפי הקרוקודיל
]
כמו מי אתה רוצה להיות? Axizei אין לי מושג מה זה
אבל זה שיר של הלנה חח.. והוא טוב. האם באמת תהיה כמוהו?חח.. I love you mi vida האם אני אצליח בקשר הרומנטי הבא שלי? Ola gyrw sou gyrizoun-סאקיס רוברס. לא יודעת מה זה אומר, אבל זה שיר אהבה בדוק
, אין מצב שאין לו שיר אהבה. עם מי יהיה לי קשר רומנטי בעתיד הקרוב? in the getto
איך אני אתחיל אותו? "האור בחי" -נינט טייב הוא יאהב אותי? My Number One-Helena Paparizou
אני אוהב אותו?The winner takes it all-ABBA אני חושבת שזה אומר שכן
במה השאלון עזר לך?helena-paparizou-You Set My Heart On Fire
יש כמה חמודים
. יצא שהלנה בהחלט שולטת פה
אגב הזמן של השירים פה עולה על יומיים

למעלה