תוכנות ל-pocket pc

tzvikag

New member
תוכנות ל-pocket pc

בתור משתמש חדש של pocket-pc עם עבר של משתמש פאלם (שנתיים), היכן ניתן להוריד תוכנות למכשיר הנ"ל (ipaq h3850)? האם שפע התוכנות זהה לשפע שחויתי לפאלם? בתודה.

לא נעניתי../images/Emo68.gif

גם לי יש עבר עשיר (כשנתיים) עם פאלם V, שנתרם ברצון לאימי לאחר שנואשתי מאי הבנתו את כתב ידי, המסך האפל, ועוד כמה דברים. יש לי IPaq אינני יודעת איזה דגם - 64 מגה זכרון כבר למעלה משנה. קניתי אותו בארה"ב עוד לפני שידעו עליו בארץ. נוח ונחמד, אלא מה - חוץ ממה שסיפקו לי איתו - אין לי כלום. ואני לא מדברת על כך שבכל פינה תתפוס 2-3 אנשי פאלם ב"ראן-דה-וו" של הקרנות משותפות, גם אם אני מוצאת עוד מישהו עם אותו מכשיר - לא ניתן להעביר תוכנות, ומה שהכי מעצבן - אין מה להעביר!!!!! למה לא נעניתי - כי האתר שהמלצת מאד עני מחד ומאד יקר מאידך. אני בטוחה שלמכשיר שמסוגל להחזיק עליו word ו- reader ועובד על חלונות יש יכולת יותר טובה. אשמח לשמוע על עוד אתרים, ועל עוד אנשים עם המכשיר כי אני בטוחה שבעם ישראל יש כבר לא מעט פצחנים וצריכות להיות תוכנות זמינות בכמות ואיכות לא רעה. האתר שהצעת הוא לעג לרש!

castroman

New member
קודם כל!!!

אסור לפרסם בפורום אתרים פיראטיים למינהם, דבר שני יש כיום בשוק כל תוכנה אפשרית ל pocket pc. זה שלא התקנת זה כבר בעיה יש הרבה תוכנות אך אל תצפי לתוכנות או משחקים מושקעים להיות בחינם ל pocket pc הרבה יותר קשה לפתח מכיוון שאין כיום את מגוון הכלים שיש למפתחי palm וכן עלות הפיתוח יקרה הרבה יותר, וכן רמת הגרפיקה של ה palm לא משתווה ל pocket pcגם במשחקים וגם בתוכנות... יש אתרי מידע שמדווחים וסוקרים משחקים או תוכנות שונים: www.pocketpcworld.co.il www.palmi.co.il www.pocket.co.il http://pocketpcfreak.tripod.com www.mypocket.up.co.il אלה באנגלית: www.pocketpcthoughts.com www.pocketpcminds.com www.pocketgear.com www.wiredguy.com ועוד רבים וטובים!!יש את www.ziosoft.com שהיא מפתחת משחקים ברמה גבוהה מאוד משחקים עם גרפיקה מדהימה!!! אז להבא לא לשלול ישר אלא לחפש ולבדוק!!!

אביאל, סחטן על התשובה

כל האתרים האלו הם אתרי חדשות שמקושרים סופית לפוקטגיר (הגרסה של PalmGear ל-POCKETPC) אני גם לא מבין מה אתה מתאמץ. הגברת כנראה שכחה לשלם את ה-60 דולר + מע"מ כשנכנסה לפורום, אחרת אני באמת לא מבין מאיפה המחשבה שמישהו חייב לה כאן משהו. נראה אם גם לך היא תגיד תודה
או שזה יהיה "שוב לא ענית לי".

וואו!!!!!!!

טוב, אני חייבת להודות שהפעם הפלתם אותי לקרשים. אז ככה, ראשית תודה, תודה ושוב תודה לאביאל על התשובה. נראה לי שבכל זאת יש לי כלי עם פוטנציאל.... חוץ מזה אני לא משתמשת במשחקים... ( פולניה - מה לעשות...) האמת היא שגם בפאלם לא היו לי כאלה. אני רופאה, ובפאלם היו לי המון תוכנות שימושיות נורא - כמו ספר תרופות תוכנות לחישוב מינונים, ועןד כהנה וכהנה. בבית יש לי המון דיסקים של ספרות מקצועית, וקיויתי להעביר חלק מהם לאייפאק (כ"א מקסימום דיסק..), וזה לא הלך. עם כל הכבוד יש גבול למה שרופא יכול לעשות עם Excell.... אז נכון שהמכשיר הזה נוח פי 100 אבל כשעברתי אליו התחלתי להתגעגע לתוכנות ההן. את התוכנות ההן הורדתי כולן מהאנטרנט וכולן היו בחינם - חלק כי קניתי את הספר על דיסק וזה היה תקציר, וחלק פשוט היו שם בחינם לכל דורש. מודה ומתוודה שעם משכורת של רופא בישראל אני חושבת פעמיים לפני שאני מוציאה על תוכנה. אלה החיים. את התוכנות הורדתי כולן מאתרי פאלם שמטבע הדברים לא מתייחסות לנוטשיו בהבנה. אולי לרופאים אין כסף לקנות אייפק ולכן אין באתרים של התוכנות התייחסות למכשיר כף יד כלשהוא וכך נותרתי ללא מידע. בהחלט אתחיל לחרוש את הלינקים החדשים, ואני מקווה שמשהו בהם יוביל אותי לתוכנות רפואיות. אז שוב תודה אביאל, ואני מקווה שאדם מבין כעת למה הייתי לא מסופקת מהתשובה הראשונה ( חוץ מזה אני פולניה כאמור... קשה לספק אותי בפעם אחת...)

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

כבר הזמנתי את ססיל ואחת מתוכנות התרופות!

mihablum

New member
אדם - אל תעלב ! כל הכבוד לאביאל

יפה מאוד שהוא טרח - ועובדה שזה עזר. אנ יחושב שאפשר להתייחס בכבוד לכותבים בפורום גם אם יש מן הביקורת בדבריהם.

mihablum

New member
בעיתון מובייל (מס´ 2 עמ´ 41)

ישנו טיפ שמדבר על Pocket View ECG - רפואה ניידת - ECG המחובר למכשיר פוקט דרך חריץ CF - - מאושר ע"י הFDA - נראה מבטיח - LINK אין שם אך אני משער שניתן לבצע חיפוש.

למעלה