וואו!!!!!!!
טוב, אני חייבת להודות שהפעם הפלתם אותי לקרשים. אז ככה, ראשית תודה, תודה ושוב תודה לאביאל על התשובה. נראה לי שבכל זאת יש לי כלי עם פוטנציאל.... חוץ מזה אני לא משתמשת במשחקים... ( פולניה - מה לעשות...) האמת היא שגם בפאלם לא היו לי כאלה. אני רופאה, ובפאלם היו לי המון תוכנות שימושיות נורא - כמו ספר תרופות תוכנות לחישוב מינונים, ועןד כהנה וכהנה. בבית יש לי המון דיסקים של ספרות מקצועית, וקיויתי להעביר חלק מהם לאייפאק (כ"א מקסימום דיסק..), וזה לא הלך. עם כל הכבוד יש גבול למה שרופא יכול לעשות עם Excell.... אז נכון שהמכשיר הזה נוח פי 100 אבל כשעברתי אליו התחלתי להתגעגע לתוכנות ההן. את התוכנות ההן הורדתי כולן מהאנטרנט וכולן היו בחינם - חלק כי קניתי את הספר על דיסק וזה היה תקציר, וחלק פשוט היו שם בחינם לכל דורש. מודה ומתוודה שעם משכורת של רופא בישראל אני חושבת פעמיים לפני שאני מוציאה על תוכנה. אלה החיים. את התוכנות הורדתי כולן מאתרי פאלם שמטבע הדברים לא מתייחסות לנוטשיו בהבנה. אולי לרופאים אין כסף לקנות אייפק ולכן אין באתרים של התוכנות התייחסות למכשיר כף יד כלשהוא וכך נותרתי ללא מידע. בהחלט אתחיל לחרוש את הלינקים החדשים, ואני מקווה שמשהו בהם יוביל אותי לתוכנות רפואיות. אז שוב תודה אביאל, ואני מקווה שאדם מבין כעת למה הייתי לא מסופקת מהתשובה הראשונה ( חוץ מזה אני פולניה כאמור... קשה לספק אותי בפעם אחת...)