תוכנות מחשב לחינוך המיוחד

גלית1234

New member
תוכנות מחשב לחינוך המיוחד

ממליצה להכנס לאתר של חברת פור אי די המייבאת תוכנות מחשב לחינוך המיוחד ומתרגמת אותן לעברית. התוכנות מתאימות לאוכלוסיות שונות, מהרמות הנמוכות ביותר, פתרונות למשתמשים הזקוקים להפעלת המחשב ע"י מתג בודד ועוד. בנוסף החברה משווקת מחשב תקשורת ייחודי - מסך מגע + תוכנת קליקר 4 המאפשרת לבנות לוחות תקשרות מקושרים. www.4id.co.il

פאני יצ

New member
4id

לאורנה אלתמן באמת יש תוחנות מאוד מומלצות לפיגור אמוק ולגיל הרך ממליצה מאוד על צעדים שרחשנו ואנו עובדים בה להנעתה. את הכליקר אני פחות אוהבת היא תוחנה סגורה שלא מעפשרת שימוש בסמלי הP.S.C ( אלה עם כן זה התכליתון שגם הוא עולה המון כסף ) ובאצם כול מה שהתוחנה עוסה אפשר לההכין באמצאות הפאור פוינת. אברתי כורס עצל אורנה ורחשנו את התוכנה עבור אחת המישפחות שאני עובדת איתם והתוחנה לא בשימוש ביחלל. מאגר המחשבים המותאמים לאחלוסיה המיוחדת הוא טוב ועדיף ליכנות אצלה מליבה מחול ( למרות שזה יותר זול ) כיבן שהם נותנמים תמיכה בעברית ותיכונים. פאני

גלית1234

New member
קליקר 4

רק רציתי לתקן אותך, הקליקר היא לא תוכנה סגורה - ההיפך - היא תוכנה פתוחה , מדהימה, אפשר להשתמש בסמלי ה PCS, נכון שצריך לקנות את התקילטור, אבל לדעתי זה שווה. התוכנה פותחה במיוחד לאוכלוסיות עם צרכים מיוחדים ולכן היא שונה מהפאוור פוינט. ניתן להכין פעילויות ולהגדיר סריקה, דבר שאי אפשר לעשות בתוכנות אחרות. מי שמחובר למחשב ואוהב לעבוד בו, מת על התוכנה. גלית

תוכנות מחשב של בחברה שציינת

האם ידוע לך במקרה מהן החברות המקוריות האם אלו חברות בארהב שהתוכנה תורגמה או מאנגליה האם יש לך קצה חוט תודה מראש

גלית1234

New member
עדיף לקנות בארץ

עד כמה שידוע לי לחברה יש בלעדיות בארץ, החברה מחול יפנו אותך לקנות ב 4ID.המחיר הוא אותו מחיר כמו המחיר בחו"ל - להורים יש מחיר מיוחד. כמו שפאני אמרה פה יש תמיכה, התוכנות בעברית, אני חושבת שזה שווה. גלית

Diana M

New member
גלית, תודה על המידע החשוב

המחשב בהחלט משנה את חייהם של ילדים ואנשים בעלי צרכים מיוחדים ותורם רבות לרווחתם. באחריותי נמצאות שבע כתות מיוחדות.לעצרי הרב לא בכולן יש עדיין מחשבים אם כי כולן מבקרות במעבדות המחשבים של בתי הספר. אני מקווה כי השנה כמעט כולן גם תקבלנה כשתי עמדות לתוך הכתה. הייתי שמחה מאוד אם היית מפרטת וממליצה על לומדות בעברית, חשבון ותחומים נוספים וכן לומדות העשרה. אשמח גם לקבל המצלות ממך פאני שכן יש לך ידע רב בנושא.

גלית1234

New member
מומלץ להתייעץ

הייתי ממליצה להייעץ עם אורנה אלטמן, בעלת החברה, היא מורה לחינוך מיוחד עם המון ידע בתחום, ותמליץ לך בהתאם לצרכים, לאיזה גיל את מחפשת? גלית

Diana M

New member
תודה גלית

אנחנו מטפלים בקשת רחבה של ילדים החל מגנים טיפוליים, כתות מקדמות מ א´-ט´ וגם ילדים סיעודיים ובוגרים עד גיל 21 הלומדים בבית ספר לחינוך מיוחד. ארשום לעצמי את הפרטים ואצור איתה קשר.

למעלה