תוכנות מעקב

Sambodh Rana

New member
תוכנות מעקב

יש לי את הפוקר טראקר, כרגע בתקופת נסיון, ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא על כל הפרמטרים שהיא אוספת, ואיך לנצל אותם לטובתי. למישהו יש קישורים טובים למידע הזה?

b.o.b

New member
לא הבנתי, אתה לא רואה את הנתונים

או שאתה לא יודע איך כל נתון יכול לעזור לך? אם יש לך שאלות על נתונים ספציפים אני אשמח לעזור, אין לי לינק בנושא.

Sambodh Rana

New member
אני לא כ"כ מבין מה הנתונים אומרים

מה ז"א volunteerly money in pot למשל? AFq אני מבין, זה רמת האגרסיביות הכללית. יש שם את הנתון השלישי שאני לא זוכר את שמו שאני גם לא מבין מה הוא נותן לי כ"כ...

b.o.b

New member
VO money בעצם אומר כמות הלימפים ששחקן עשה

נכנס ליד על ידי CALL בלבד. במידה ולשחקן יש יותר מ30-35% (ויש לך מעקב של לפחות 50 ידיים) אתה יכול להסיק שהשחקן נכנס עם מגוון רחב של ידיים ולא בהכרח ידיים טובות. PR - פרי פלופ רייז . אחוז הידיים שהשחקן הימר פרי-פלופ (אם הוא ישווה הימור פרי-פלופ זה לא נכנס לנתון הזה). נתון מאוד חשוב(האמת שכולם חשובים) שחקן שעכשיו הימר מעמדה מוקדמת ורק 8% מהידיים הוא הימר פרי-פלופ אתה יכול לשים אותו על יד מפלצת - מינימום AK - יותר לכיוון JJ QQ KK AA . אני הוספתי עוד 3 נתונים - שאותי מעניינים - אחוז הפעמים שהגיע לSHOWDOWN ואחוז הניצחונות בשואודאון - אתה יכול לדעת אם שחקן יילך איתך עד הסוף וגם מה הסיכוי שאתה לוקח אותו עם יד בינונית. נתון אחרון שהוספתי - כמה פעמים השחקן ביצע CHECK רייז בפלופ. יש שחקנים שממש עושים את זה באופן שיטתי ואם אני על DRAW למשל, אני לא הולך להמר נגדם בפלופ. כמובן שיש עוד המון המון נתונים, עם הזמן אני מניח שאני אוסיף עוד...

אני חושב שאתה טועה

voluntary put money in the pot - אחוז הפעמים שהשחקן הכניס כסף מרצונו לקופה לפני הפלופ (בין אם הוא השווה או העלה)

shaywh

New member
מה עם fold to 3bet?

אני משחק בלי נתונים. לא שאני לא רוצה, פשוט יש לי בעיות עם התוכנות בינתיים. אבל אחרי השלישייה הקבועה זה נראה לי הנתון הרביעי שהייתי מוסיף.

b.o.b

New member
יכול להיות שזה בDEFULT ..

מעניין אותי לדעת, למה הייתם מוסיפים אותו?

shaywh

New member
כדי לדעת מה הסיכוי שאנשים יתקפלו

נניח שלמישהו יש vp$ip של 38% ופולד ל3בט של 75%. אתה יודע שהוא משחק הרבה ידיים ומקפל את רובן לרירייז. ואם אין לו af גבוה אתה יכול להניח שרוב הסיכויים שתאסוף את הכסף גם אחרי הפלופ כל עוד הוא לא יפגע במשהו. במקרה כזה אתה מגדיל מולו את הטווח 3בט שלך. אם למישהו יש נתונים סולידיים והוא לא מתקפל הרבה, אתה תעדיף לעשות לו רירייז רק עם ידי פרימיום. למישהו כזה נניח הייתי מעדיף רוב הזמן להשוות עם יד כמו AKo JJ ולראות מה יביא הפלופ כי מצד אחד יהיה לי קשה יותר לשחק את זה מולו ככה בצורה רווחית לאורך של יותר מכמה עשרות ידיים ומהצד השני אלה ידיים שהוא יצפה שאני אעלה לו איתן רוב הזמן והוא יתן ערך מלא במקרה שיש לו יד כמו aq ושנינו פגענו באס בפלופ או שיש לנו סט גבוה והוא יחשוב שפגענו בטופ פייר. מהצד השלישי, אני רק זורק דברים באוויר, עוד אין לי ניסיון מעשי בזה.

b.o.b

New member
חחח, בהחלט הגיוני.מעניין אני חשבתי מזוית אחרת

אבל בכל מקרה, זה דווקא נושא מעניין - אם לאנשים יש נתונים נוספים ש"חשובים בעיניהם" אני אשמח לשמוע.

למעלה