תוכנות ניווט

roee45

New member
תוכנות ניווט

למרות שהדבר כבר דוסכס, האם יש תוכנת ניווט שפועלת על ה- 6680 ? ואם כן, האם יש מפות של ישראל לתוכנה זו? אשמח מאוד לקבל תשובות בנושא.

NALIZO

New member
אני מכיר תוכנה אחת בשם TOMTOM 5

לינק ככל הידוע לי אין מפות לישראל אבל הבנתי שסלקום השיקה שירות ניווט או משהו דומה ל 6630 למי שיש סלקום יעשה לכולנו טובה אם יכול לבדוק את זה ולעלות את המידע לפורום . תודה וסופשבוע פצצתי לכולנו
NALIZO

fazer

New member
TOMTOM בבסיסה לא מיועד לסלולר

אלא היא מערכת ניווט שנקראת ON-BOARD, אומר שכל המפות נמצאות בזכרון המערכת עצמה (לא לגמרי מדויק, כיון שיש את Tomtom Go לסלואר, אבל זה רק בתחילת הדרך) מערכות OFF-BOARD, הן הן המערוכת לסלולר, מסתמכות על הרשת הסלולארית על מנת לקבל את המידע הגאוגרפי. מערכות כאלו יש בארץ: לסלקום - על 6630 ו P910 מירס - על i830, i860, i850 פלאפון - לכל המכשירים שלהם, בגדש על מכשירי AGPS - אבל המערכת שלהם מאוד מוגבלת ועובדת בשיטה שונה מאשר המערכות של סלקום ומירס. אורנג' - אמורים לצאת בקרוב עם מערכת על גבי 6680

LittelOwl

New member
Nav N' Go

תוכנת Nav N' Go שהיא בעצם השיפור של תוכנת Destinator - פרי פיתוח ישראלי -כמובן !!! . השיפור כאן שהתוכנה יושבת על הכרטיס זיכרון מסוג MMC ומופעלת דרכו בניגוד ל- Destinator שהתוכנה ישבה על הזיכרון הפנימי ורק המפות ישבו בזיכרון החיצוני. Nav N' Go באה בגירסת ה- פי.סי פוקט ובגרסת הסימביאן. אגב, ניתן להעביר את התוכנה בין המכשירים - כל עוד המכשירים עובדים תחת אותה מעה"פ . את ה- Nav N' Go בגירסת הפוקט פי.סי ניתן למצוא פרוץ !! לגבי הסימבייאן עדיין לא נבדק לעומק !!! דווח אם תמצא
. חיפוש מהנה. נ.ב. אם תרצה לרכוש מקורי שזה בסביבות המחיר של 1500 ש"ח אז Gps&More

lirantal

New member
אבל האם זה פועל?

אם אני אבחר ב Nav N Go האם אוכל להריץ אותה על ה 6680 עם אורנ'ג?

למעלה