תוכנות עריכה

tnoy

New member
תוכנות עריכה

שלום, אני חדש פה בפורום. רציתי לשאול, אחרי שדגמתי וידאו למחשב, יש תוכנות חינמיות מומלצות לעריכה? תודה רבה

MaSTeRLou

New member
->

לWindows ישנו MovieMaker מבית מיקרוסופט, שהוא כלי עריכת וידאו מאד בסיסי, ומנסיוני לא אמין במיוחד. יש שם storyboard וtimeline, וכל פיצ'רים האלמנטריים.עלול לספק את מי שלא רוצה להתעמק בתחום. לMac יש את iMovie שהיא, כמו גם MovieMaker מצורפת למערכת ההפעלה. גם זו תוכנה בסיסית בלי יותר מדי פיצ'רים, אבל יש לה להציע יותר מMovieMakerוהיא יציבה דיה. אפשר להגיע איתה לתוצאות ממש נהדרות. אני לא מכיר עוד חונמות חוץ מאלה.אם אתה רוצה להשקיע קצת יותר יש את Pinnacle Studio ואת Ulead Video Studio שיציעו מגוון רחב יותר של כלים בעיקר למשתמש הביתי (אפקטים/מעברונים/CG וכו').

tnoy

New member
הבעיה עם MovieMaker

תודה ל MaSTeRLou יש לי את ה MOVIEMAKER , הבעיה היא שהוא שומר רק קבצי WMV, שזה קובץ של מיקרוסופט שגורם בעיות עם תוכנות אחרות. VirtualDub טוען שזה פטנט רשום של מיקרוסופט והם הסירו את התמיכה בקובץ בעקבות פניה של מיקרוסופט. ולתוכנות אחרות שכן פותחות את הקובץ יש בעיות של קצב של הוידאו או של האודיו ובעיות סינכרון ביניהם. מישהו יודע על דרך להמיר WMV / ASF לפורמט אחר, AVI MPEG וכד'? בתודה

MaSTeRLou

New member
יש אפשרות

עם STOIK Video Converter אפשר לפרוס את קידוד הWindows Media למצב Uncompressed AVI, ומכאן ניתן לטפל בקובץ עם VDub /TMPEGEnc וכו'.. הוא לא יציב במיוחד, אבל ביחס לחונמה הוא עושה עבודה לא רעה.

אפשר על ידי התוכנה הזו../images/Emo16.gif

גם לקדד את זה לא רק כ-UNCOMPRESSED...
ניר

MaSTeRLou

New member
כן, אבל כאלה דברים אני מעדיף לעשות

בתוכנה חזקה יותר, כמו VDub

כנ"ל ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif

אגב, לפי מה שזכור לי- כשנתתי ל-VDUB קובץ AVI לא דחוס כדי להמירו ל-DIVX, הוא לא הצליח לעשות את זה
.
ניר

haveriko

New member
אפשר לשמור AVI ב MOVIE MAKER

צריך רק לשנות את ההגדרות בoptions

למעלה