תוכנות שח

תוכנות שח

פורום יקר שלום, לאחרונה חיפשתי ברשת תוכנות שח שמאפשרות מישחק נגד מחשב ושאני יכול להרשות לעצמי לרכוש, כלומר-חינמיות והחיפוש נכשל. אףפעם לא שיחקתי..כך שרצוי שהתוכנה תהיה ברמה של מתחילים ועם הסברים כלליים..אם מישהו מכם מכיר תוכנה כזאת ויכול לשים לינק לאתר שממנו מורידים אותה..אני אשמח..ומיתחייב לשחק איתו מישחק שלם אחרי שאכבוש את צמרת השח העולמית. תודה מראש..בוני פישר.

Gezer

New member
שלום!

שלום לך! תראה- אני בטח יוכל לתת לך רשימה של תוכנות אבל aaa123 הוא המומחה

aaa123

Member
אתן לך לינקים לתוכנות חלשות

אדגיש שהתוכנית האחרונה יחסית חזקה אבל הוספתי אותה כי היא תוכנית ישראלית. לא ניתו כיום להוריד את התוכנית שלי movei מהאינטרנט אבל יהיה ניתן להוריד אותה חינם בעתיד. היא גם תוכנית חזקה יחסית לתוכניות החלשות אבל חלשה יחסית לתוכניות המסחריות. בינתים יש לה נצחון אחד ממשחק אחד בליגה החמישית עליה כבר דיברתי בהודעה קודמת אחרי שבסיבוב הראשון היא ניצחה תוכנית מאנגליה בשם monarch(מונרך היא תוכנית שתאבק יחד עם עוד תוכניות כולל גנסיס והתוכנית שלי על הזכות לעלות לליגה הרביעית) בסיבוב השני התוכנית שלי נחה כי יש מספר אי זוגי של משתתפים(33) כמו שציינתי בהודעה קודמת לפני מספר ימים ניתן לעקוב אחרי הליגות בhttp://home.hccnet.nl/leo.dijksman/index.html ניתן גם להוריד את כל המשחקים של הליגות באתר זה,ומתפרסם שם עדכון על התוצאות מדי יום. המשחקים נערכים רצוף 24 שעות ביממה והליגה צפויה להגמר תוך חודש(אז תתחיל הליגה הרביעית אליה יצטרפו 6 הראשונות בליגה החמישית).

הוא יותר רצה תוכנת משחק

תוכנות משחק שחמט ניתן למצוא הרבה באתרים הגדולים ואחרים תחת קטגוריית משחקים תעשה חיפוש בוואלה או בנענע ותמצא הרבה גירסות חינמיות וגירסות דמו שניתן לפרוץ בקלות תהנה הפעם היחידה שקניתי תוכנה זה היה כשקניתי את CESSMASTER7000 רק שכבר כמה חודשים שאני מחפש אותה והיא איננה לזכרוני העמום כנראה נתתי אותה למישהו ואינני זוכר למי חבל

aaa123

Member
התוכנות בלינקים משחקות שחמט

הרמה של תוכניות כמו התוכנית הפינית נרו לא הכי גבוהה אבל בהחלט מספיקה כדי לנצח מתחילים ואפילו שחקנים ברמה של דרגה חמישית.

למעלה