בגדול אומני תלת מימד לא מחויבים למציאות כמו
מהנדסים. ואם נרחיב למכוניות אז לא מעניין אותי כאומן רמת החיכוך בין הגלגל לכביש כשאני לוקח בחשבון שהגלגל בגודל 215.75.16 והמומנט מנוע הוא ככה וככה ניוטון מטר. זה כן מעניין בהדמיות הנדסאיות בעיקר בגלל שיש לזה השפעה על חלקים אחרים. מבחינת האומן זה נוסע בצורה מגניבה אז זה מספיק לי. אני מתעסק הרבה זמן עם בניית מכוניות באגי בזמני הפנוי המועט, לכל חלק שצריך הדמיה יש תוכנה שונה, אבל הם כולן לוקחות בחשבון שאתה מכיר לעומק את המערכת ההנדסית שאותה אתה מתכנן. אם התחום הזה מעניין אותך אז יש פורמים מקצועיים אחרים שמתעסקים עם זה, פה לא תקבל תשובות אמיתיות. תנסה באתר ג'יפולוג בפורום הבונים+הנדסת ג'יפים. הם מתעסקים גם עם פרויקטים של הנעה רגילה ובכל מקרה יפנו אותך למקורות טובים יותר. לגבי אינבנטור, זה פשוט הרחבה גדולה מאוד של אטוקאד, כך שאתה חייב לדעת מלכתחילה אטוקאד ואת את התחום ההנדסי שמעניין אותך כי כל ההצבות שם הם תחת נוסחאות הנדסאיות. ולגבי הוצאת תוכניות ממודל שיצרת, זה ללכת הפוך לגמרי. זה לא עובד ככה. אף אחד לא יאשר לך תוכניות בניה כאלה. היות ואתה זה שבונה את המערכת בלי תוכנית אתה לא לוקח בחשבון עומסים או כתבי כמויות. להפוך את זה לתוכנית זה סתם בזבוז זמן. יש סיבה לזה שאנשים לומדים ארכיטקטורה 5 שנים. ואני מסכים עם מיכאל, גם אחרי שהבהרת את עצמך אתה לא מספיק ברור. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.