תוכניותכם לשבוע

תוכניותכם לשבוע

כפי שציינתי כבר ממזמן.... תנסו לענות על התוכניות השבועיות שלכם....קטלניייייייייי ראשון- לבד בבית :( שני-יש בגרות בספורט.. אבל לי אין חחחחח כי יש לי פטורררר שלישי-צופיםםם רביעי-בגרות באנגלית ואז לייםםםםםםם חמישי- יםםםםם שישי- שיכורהה בדוק בפרילנד חח שבת-שלום!

RTur

New member
אוקיי אז:

ראשון - קניתי דברים לצבא
שני - אין תוכניות מיוחדות שלישי - הופעה של אריק ברמן רביעי - פיתוח קול חמישי - ת"א, תפוז, דודו טסה, אולי הופעה של מירי מסיקה בערב שישי - עבודה
שבת - הופעה של קרן אבראשי

אוקיי אז אנחנו אומנם באמצעו,

אבל אני אענה בכל זאת! ראשון- הגשתי ראף קאט ראשון של הסרט גמר שלי.
שני- בית קפה עם חברה, ואז התנחלנו אצל ידיד בבית. שלישי- כלוווום! ראיתי טלוויזיה כמו בטטה והלכתי לישון מוקדם ממש. רביעי- היום- הייתי אמורה ללכת לקניות עם אמא אבל בסוף לא. :/ חמישי- מבחן בבוקר, אחר כך קצת בייביסיטר, ובערב כנראה סרט עם אמא כפיצוי על היום.
שישי- מתכונת באנגלית, ובערב פוגי דיו [פאב אירי בכפ"ס] עם חברים!! יאיי. שבת- מתארגנת מוקדם עם 2 חברים להפתיע חבר עם יומולדת ולהכין לו ארוחת בוקר, ואז לצאת איתו לחגוג עוד.

סבבה האמת.

אביטל אמרה מלא שטויות ומאור פשוט ביטל את הביקורת שלה כל פעם בשיטתיות. דיי מצחיק האמת. יש לנו להשלים סצנה, אבל ידענו את זה כבר ממש ממזמן ככה שאין חדש. וחוץ מזה הוא שיבח את כישורי העריכה שלי.

למעלה