תוכניות אימונים ואבקות חלבונים

tooly

New member
תוכניות אימונים ואבקות חלבונים

היכן ניתן להשיג תוכניות אימונים (אתרים) לפיתוח גוף האם יש מקום שניתן לטעום אבקות חלבנים או איזה אבקה מומלצת (סבלתי מטעמה הנורא של אבקבה )
 

zakiboy

New member
האבקה נמכרת גם בצורת כדורים

של חברת סולגאר ,זה יותר נוח
 

ilia

New member
כן ולא

זה נכון שיש כדורים ויותר נוח להשתמש בהם אבל יש לזכור שזמן ספיגה שלהם מאוד שונה מזמן ספיגה של אבקה. חשוב לקחת חלבון בחלון זמן לאחר אימון וכאשר אנו משתמשים בכדורים קשה יותר "לפגוע" בחלון זמן זה.
 

רן צורי

New member
כדורים או אבקה ??????????

אם כוונתך לכדורי WHAY PROTEIN אין שום הבדל בתהליך הספיגה ובזמן הספיגה בהשוואה לאבקת חלבון (תהליך הפירוק של קפסולה בקיבה וזמן הספיגה זניח ולא רלוונטי ל"חלון ההזדמנויות" אליו התכוונת). רן צורי
 

ilia

New member
לא שאני מבין גדול בחלבון

אבל ממה שאני יודע כן יש הבדל בספיגה. רציתי להשתמש בכדורים פעם אבל הרבה אנשים אמרו לי שיש הבדלי ספיגה. בנוסף לזה יש לי הוכחה מדעית ! בפורום של סולגר הייתה שאלה בנושה אני מצרף את הלינק לשם
 

אלי ו.

New member
שים לב התגובה אינה מוסמכת

מי שענתה לשאלה היא מישהי בפורום, לא מישהי ממחלקת ההדרכה של סולגר. כך שאני באמת לא יודע עד כמה התשובה נכונה. אחרי אימון אני נוהג לאכול 25- 30 גרם חלבון, (טונה/חזה עוף/קוטג´/שייק) לדעתי זו כמות סבירה לרוב המתאמנים. איך אפשר, עם גלולות להגיע לכמות הזו? (לקחת 20 גלולות?) מה היתרונות שלהם?
 

ilia

New member
אז זהו שלא

מי שכתב את התשובה זה כן מישהו מאוד מוסמך תציץ בלינק המצורף. חוץ מזה שלא תבין אותי לא נכון אני לא בעד כדורים תקרא טוב את מה שכתבתי בתגובות הקודמות שלי
 

רן צורי

New member
כדור או אבקה

אני אבדוק שוב את העובדות שמוצגות עי מולי אפשטיין מן הסתם אי אפשר לזלזל בקישור אך שים לב שמדובר באדם שעובד בחברת סולגר אחזור אליך בימים הקרובים תודה רן צורי
 

אלי ו.

New member
בדקת את הקישורים של הפורום?

בקשר לאבקה, נסיתי את פרולב והיה טעים, (גם הוניל וגם תות) את הוניל שתיתי גם עם מים והיה סביר (במגבלות) טעמתי את GNC טעם תות כמה פעמים ולא היה משהו אבל זה בגלל שהסוטה שהכין את השייק הכין אותו רק עם מים. (אני מאמין שעם חלב זה יהיה טוב) טעמתי כמה פעמים את יוניברסל בטעם שוקולד, לא רע. אמרו לי שסולגר מאוד טעים, לא טעמתי. בזמנו נסיתי את חלבון 95 סויה (נדמה לי שזה היה השם) היה נורא, בייחוד בגלל המרקם, אפילו בבלנדר הרגשת את הגרגרים, לא עזרו פירות, חלב, יוגורט, חמאת בוטנים היה רע לתפארת. (וגם חלבון לא משהו)
 

Rיקש

New member
חלבון 95

זה מה שאני משתמש עכשיו, בטעם וניל. המרקם על הפנים כמה שאני לא מערבב אותו בקפה/דנונה/חלב אני עדיין מרגיש כאילו אני אוכל חול. אגב, על האריזה כתוב "טבע לייף". אני לא קונה את זה יותר. Rיקש.
 

רן צורי

New member
אבקות חלבונים

לרוב אבקות החלבונים טעם בסיסי זהה, עקב המרכיבים העיקריים הדומיננטיים בכולם. הפקטור שמשתנה הם חומרי הטעם והריח כגון: וניל, שוקו וכיו"ב. בנוגע לטעימות, אל תנסה לטעום בחנויות, כי לא ניתן לקבל טעימות משקה בחנויות מורשות. ניתן לטעום במועדוני ספורט, בהם קיימת עמדת מכירה לשייקים חלבוניים (למשל, פורטבלו במועדוני "הולמס פלייס"). במידה ואינך מסתדר עם הטעם, קיימות בשוק חומצות אמינו בקפסולות, בהרכבים שונים ובמידות שונות. תהליך הספיגה שלהם שונה, אך הערך המתקבל דומה לערך התזונתי של אבקות חלבון. רן צורי
 
למעלה