תוכניות בישול ואתם

Noaal

New member
תוכניות בישול ואתם

חזר לי פתאום התאבון אבל ברור לי שזה רק זמני ולא כי אני מרגישה טעמים אלא בעקבות התוכנית של גיל חובב. אחת מהתוכניות טלויזיה שאני אוהבת לצפות (וזה שכחתי לציין בשרשור שהיה) הן תוכניות בישול למינהן. אני בד"כ מקבלת רעיונות לטעמים חדשים ו/או שיטות בישול/אפייה חדשות. לעיתים אני אפילו מורידה מתכון מהאינטרנט. מה איתכם, האם אתם צופים בתוכניות בישול
האם זה משפיע על התאבון שלכם
על היצרתיות שבבישול שלכם
אילו תוכניות בישול אהובות עליכם

שומר המסך שלי - ה-BBC

מבין שלל תכניות הפנאי, דווקא אלו של הבישול פחות אהובות עלי, פשוט כי תמיד אני אומרת לעצמי: "מה הסיכוי שממש תבשלי את זה?" אבל אני די אוהבת את ready steady cook, וכן יוצא לי לשאוב רעיונות משם. זה ללא ספק משפיע על התיאבון שלי, אי שם לקראת סוף ה-20 דקות אני בד"כ כבר מפשפשת במטבח לראות מה יש לאכול. בקשר לאינטרנט - אז לזה ללא ספק
גדול. עם הזמן התרגלתי לחשוב על האינטרנט כשלוחה של המוח שלי, מלאה בידע שאני פשוט, באופן זמני, לא זוכרת, אבל ברגע שאזדקק לו אוכל לשלוף אותו תוך זמן כזה או אחר (גורם לי להרגיש פי מיליארד יותר חכמה
). אז הרבה פעמים אני אומרת "בא לי להכין משהו כזה וכזה" - ואז הולכת ומוצאת מתכון.

Noaal

New member
היום דווקא הראו משהו טעים

ב-Ready Steady Cook, אבל אין מצב שאני עושה את זה ב- 20 דקות (או פחות). דווקא שאר התוכניות שהיו היום בBBC (אחד מהערוצים שצפיתי בהם היום) היו חלשות מאוד.

למעלה