תוכניות בישול

itamargor

New member
תוכניות בישול

האם זה רק אני, או שאין כמעט שעה ביום שאין תוכנית אוכל באחד הערוצים.. זה רק אני, או שתוכניות אוכל ניהיו לדבר הכי חם בטלויזיה... זה רק אני, או שגם אנשים שלא אוהבים בישול כבר מכורים לתוכניות הללו... וזה רק אני או שהפורום הזה לא יוכל להתקיים כפורום של גורמה וגסטרונומיה ללא סקר של "תוכנית הבישול המועפת עליך" אז אני אתן מס' תוכניות בישול, כך שהציבור לא יצטרך להתאמץ בלהזכר בתוכניות. אז הנה התוכניות העיקריות, שרובן משודרות היום וחלקן שודרו בעבר:(אני לא בטוח לגבי כל השמות, תקנו אותי אם אני טועה והוסיפו לרשימה אם חסר) השף המתלבש(לשעבר-השף העירום) איירון שף(ערוץ 8) שום פלפל ושמן זית(עם חיים כהן) READY STEADY CKOCK(ערוץ ביביסי פריים עם איינסלי) למקומות היכון בשלו(ערוץ 22 עם רותם) דרך האוכל(ערוץ 22 עם אהרוני וגברי) שיעור פרטי עם אהרוני(ערוץ 22 עם אהרוני) גידי גוב הולך לאכול(ערוץ 8) השם האסיאתי(ערוץ החיים הטובים) פרויד הולך לאכול(ערוץ 8) טעמים(עם צחי בוקששתר) אוכל למחשבה(ערוץ 8 עם השף אייל שני) שתי שמנות(תוכנית מהעבר של ערוץ 8) עושים חיים וטעים(ערוץ 22) מנה מנה(ערוץ 22) CUISINER COMME UN GRANDE CHEFF(בעברית-לבשל כמו שף גדול,ערוץ החיים הטובים) השפים הטובים בעולם(ערוץ החיים הטובים) עושים שוק עם גיל חובב(מהעבר של ערוץ 22) אם למישהו יש עוד תוכנית להוסיף, הוא מוזמן. אז עכשיו שכל אחד יבחר את התוכנית המועדפת עליו, וינמק מדוע דווקא בה הוא בחר. אז אני אתחיל, התוכנית המועדפת עליי היא "איירון שף", התוכנית המדהימה הזו פשוט הפכה הבישול לדבר אדיר. התוכנית נותנת מטרה לבישול, מטרה שהיא מעבר למנה טעימה. להסתכל על התוכנית הזאת זה לא כמו להסתכל על תוכנית של כל שף ולהתעניין איך הוא עושה את המנה אפילו אם הוא עושה את זה בהמון הומור(גידי גוב)ואפילו אם אתה לומד מהתוכנית המון דברים שהם מעבר לאיך עושים את המנה(דרך האוכל) ואפילו אם העשייה מלוות בדיון פילוסופי מרתק(אוכל למחשבה), וזאת גם אם לאחר מכן אתה תעשה את המנה. כשאתה(או לפחות אני)צופה באיירון שם אתה ממש נרגש ,אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק,אבל זה ממש כמו לראות משחק כדורסל,לפי דעתי. אנשים יכולים להגיד שאני מגזים,אבל אני ממש מעריץ את התוכנית הזאת ואת המשתתפים בה.

kaya11

New member
Iron chef../images/Emo45.gif

אני התמכרתי לתכנית כבר בארצות הברית וממש שמחתי שהיא הגיע לארץ. זו לא ממש תוכנית בישול... להוציא מתכונים משם זה כמעט בלתי אפשי, גם למי שלמד ומכיר את הבישול היפני לעומקו (כמוני). זה באמת יותר כמו לצפות במשחק כשהכדור הוא האוכל... רעיון גאוני שרק היפנים יכולים באמת ללכת איתו עד הסוף ובשיא הרצינות.

itamargor

New member
יפנים

בכלל כל התוכנית הזאת היא "יפניות" טהורה. היחס הדרמטי והרציני (בטירוף) של מנהל ה"אקדמיה", הלבוש (המגוחך) שלהם, באמת שרק יפנים יכולים להתלבש ככה בתוכנית בישול.

פ ס ק ל

New member
10 ב 10

תפריט אירופאי לראות ולפנטז לאן אפשר להגיע באוכל כבילוי וכסממן תרבות הייתי מגדיר זאת בז'אנר של פורנוגרפיה(במובן הטוב..)קולינרית

עגת

New member
Ready steady cook

מתה על איינסלי, ולא רק כי הוא כושי
אוהבת את הוירטואוזיות של המשתתפים, את ההנחיה הקולחת של איינסלי ואת ההומור הבריטי. אני תמיד מנסה לנחש מה ייצא מהמרכיבים שמביאים מהסופר ומעולם לא הצלחתי.

גידי גוב הולך לאכול, אוכל למחשבה,

ready steady cook ואיירון שף, בעיקר בשביל הצחוקים, כי זה לא ממש מעשי להשיג סנפירי כריש בארצנו. אבל כן, גם אני מכורה. קבוצת תמיכה, בואו ניתן ידיים, ומזלגות...

פ ס ק ל

New member
השף הסטלן פלויד ../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo88.gif:-

הגדול מכולם ואיך אפשר לשכוח את נייתן novel jewish cuisine- he his so varklempt

judi1

New member
לא רואה אף תכנית...../images/Emo10.gif

..כל כך למה? ..כי אותי זה מתסכל ... .. מוצרים שלא קיימים כאן.. ..טכניקות שחולפים עליהן ביעף ,עוד לפני שקלטתי משהו... תחרותיות שמעלה לי את לחץ הדם ...מכניסה אותי ללחץ..והורסת לי את כל הכיף בלבשל.. הצגה שיטחית , מהבחינה שאין בה את ההעמקה המאפשרת ללמוד מזה משהו.. ערן ,בני,(16) לעומת זאת משתגע מהתכניות האלה, ואז,כשהתכנית רצה על המרקע, בממילא, מתאפשר לי להתפעם טיפה , מה"איירון שף", או לצחוק לרגע, מגסות הרוח החיננית של גידי גוב.. ...לא יותר מזה..

פ ס ק ל

New member
תמיד כדאי

אם יש זמן כמובן לצפות לפעמים מתוכנית בת שעה ש99% מדברים אין לך סיכוי למצוא או להכין אפשר ללמוד איזה משהו קטן נחמד ומועיל כי מקצוע גונבים אמר פעם מישהו ואחר אמר שכישרון יצירתי הוא היכולת להסתיר ממי גנבת מה..

למעלה