תוכניות בערוץ *שלא קשורות למוסיקה*

Rock Bottom

New member
תוכניות בערוץ *שלא קשורות למוסיקה* ../images/Emo69.gif

יש דבר כזה, אבל משום מה אף אחד לא מציין את זה, וחבל. יש לערוץ אחלה של ליין תוכניות לילה קומיות מאיזור השעה 1:00. עד לא מזמן, לא הייתי מפספס פרק בתוכנית הסופר מצחיקה Fist of Zen, שזה פורמט יפני שהביאו לאנגליה, שלמעשה מדובר בקבוצה של 5 בני נוער בריטיים די מטומטמים שדוחפים את היד בו זמנית לתוך קופסא עם 5 כדורים, כשרק אחד מהכדורים הוא אדום. מי ששולף את הכדור האדום נאלץ לעשות את המשימה הרלוונטית לאותו הסיבוב, והם צריכים לשמור על שקט ולהתאפק לא לצחוק תוך כדי המשימה בכדי "לכבד את תורת הזן" או בולשיט כזה, ואם הם מצליחים לעמוד במשימות השונות הם זוכים בכסף שעליו הם מנסים להגן בסיבוב האחרון והמכריע של המשחק. חלק מהמשימות כוללות דברים כמו לשתות תה אחרי שקבצן בא ועשה חליטה מהגרב המסריחה שלו, לחטוף 20 גומיות בפנים, פייפרקאטס וטבילת היד בחומץ ולימון (O_O) וכאלה. בכל אופן העונה הנוכחית הסתיימה, אבל אני ממליץ לתפוס קטעים ממנה ביוטיוב, כי זה באמת קורע. מה שהחליף את Fist of Zen בכל אופן, זו התוכנית הכי גאונית שראיתי בערוץ והיא מצחיקה עד דמעות. קוראים לה Human Giant, תוכנית של MTV האמריקאי שבראשה 3 חבר'ה סטריאוטיפים מעפנים כאלה שעושים מערכונים פשוט אדירים בגאוניותם (בין היתר, פרודיות על כריס אנג'ל, פרודיה על סדרת הכתבות שתופסות פדופילים בארה"ב כמו שהיה בערוץ 10 עם דב גילהר ועוד ים דברים מטומטמים ואורחים מפורסמים). כל כך חובה לצפות מי שער בשעה הזו. מיד לאחר מכן יש עוד תוכנית חדשה בשם Wrecked עם פריצ'רד ודיינטון מדירטי סאנצ'ז למי שמכיר (הגרסא הבריטית והמופרעת בעשרות רמות של ג'קאס), שלוקחים צמד חברים ששונאים אחד את השני מסיבות כלשהן ורוצים לגרום לחבר שלהם לשלם. כל אחד מהם חובר לאחד הנערים הבריטיים הדבילים שבאים לתוכנית ועוברים כמה תחרויות כואבות ומשפילות שבסיומם הקבוצה המנצחת זוכה להרוס את הרכוש הפרטי היקר של החבר המפסיד. אין פה שום פרס בתוכנית, סתם 2 חבר'ה שעושים מעצמם צחוק בטלוויזיה בשביל לזכות להרוס לחבר שלהם רכוש פרטי. כן, זה מטומטם כמו שזה נשמע, וזה ענק. *כולל חלקי גוף זכריים למיניהם ושלל קללות לא מצונזרות, לתשומת לבכן, בנות
* כמובן שגם יש סלבריטי דת' מאץ' בעונות חדשות וביוויס ובאטהד בעונות ממש ישנות.
אבל אלה כבר המוכרים יותר. חבל שחוץ ממוסיקה באמת לא מדברים פה על עוד תכנים בערוץ.
קיצר, לא לפספס.

lestatgirl

New member
וואי פעם הייתי רואה מלא

עד היום אחת התוכניות האהובות עליי בתרגום עיברי עילג שנתקבל מהוט היא צמד הסטלנים AKA Top Buzzer ופעם לא הייתי מפסידה את אותם עשרה פרקים של דרה ששידרו בלופים כל יום בחמש וכמובן את התוכנית של זיין מיי מאן גונזו [אפילו הייתי שולחת שאלות ושיט כזה והם הקריאו את זה בשידור ושיעשעו אותי בזמנים שכל מה שהיה מהחיים שלי זה בצפר] את וורקד רציתי לראות כשהיה תפרומואים אבל לא ידעתי שהתחילו לשדר, אני מניחה אבל שלקראת הלילה ועד שסידרתי לעצמי את השעות אני מעדיפה לשמור על בורקר בבוקר וערב בערב [זה נורא מקל על מציאת עבודה שמעתי] ויש את הקטע הזה שהפסקתי לחראות תוכניות בלי שום ער חינוכי שרק מטמטמות אותי ~שורקתבתמימותוהולכתלראותביפ~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיווו זן תוכנית כזאת גדולה XDD

ופעם אחת אח שלי שם משהו בערוץ הילדים לאחים הקטנים יותר שלי.. ופתאום הייתה איזה תוכנית שהיא חתיכת חיקוי עלווווווווווווווווווווווווווווב של זן!! איזה משהו עם מנחים מג'טיקס/ניקולודיאון או לא יודעת מה XDDD

Rock Bottom

New member
חח איזה משימות כבר אפשר לתת לילדים?

לסיים צלחת שלמה של ספגטי ב-2 דקות?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה לא היה ילדים.. זה מוזר עוד יותר.

זה המנחים עושים :X ומשימות כמעט כמו זן חחחחחחחחח הם ישבו באיזה ספרייה ולא זוכרת איך הם בדיוק בחרו מי עושה את המשימה.. אולי כל אחד לקח מקל אומשהו מערמה.. לא יודעת. אבל זה היה מפגרר!!# האאאאאאאאאאאא הייתה משימה אחת שכאילו באות איזה 30 דודות/סבתות וצובטות מישהו בלחיים XDDD

וואי, אתגר הזן זה ענק!XD

וזה לא רק בנים, אני ראיתי תוכנית אחת שהיו 4 בנים ובת אחתD: אבל אין, תוכנית ענקיתXD אני תמיד נשפכת מצחוק.

lestatgirl

New member
הוא כזה לא מצחיק, מזלך שזה היומהולדת שלך

מזל טוב בובה

M a a y a n K

New member
האמת...

בקושי יוצא לי לראות את הערוץ עצמו והיום, אחרי 3 חודשים שהוא היה פתוח לי במרפאה, הוא נסגר שוב אז אני מאמינה שעכשיו בכלל לא יצא לי לראות הרבה...

Starred thingie

New member
רגע אז באיזהשעות התוכהיות האלה

כי הלוח זמנים של הוט ממש מפגר ולא קשור לתוכן. ): ופיסט אוף זן זה אחת התוכניות הכי קורעות שראיתי. O: ובסוף יש כמעט את אותה משימהכל פעם .. הם צריכים לעשות *משהו* בזמן שמושכים להם את ה*פנחס* עם חוט. וזה פשוט קורעעעעע ><"

למעלה