תוכניות גיוסים לשנה החדשה!

תוכניות גיוסים לשנה החדשה!../images/Emo168.gif

או קיי... אז מכיוון שכולנו עכשיו נורא נורא עסוקים בהדרכה השונה שלנו וכל הזמן מסתובבים סביב השאלה של האם יהיו לנו חניכים והאם לא, ובקיצור פשוט עסוקים בגיוסים מטורפים בשביל שיהיו לנו חניכים! כולם מתבקשים להעלות לכאן את המערכי גיוסים שלהם, להציע רעיונות, להגיב, להעיר ומה שלא בא לכם! קדימה! שתפו פעולה!

או קיי.. חוסר שיתוף פעולה.אני אתחיל

או קיי אז אני מדריך בשנה הקרובה את כיתות ט'. אנחנו פותחים שנה ביום חמישי הקרוב. כבר אתמול (יום שישי) אני ומהדריכה שאיתי (קומונרית) הדפסנו שלט קטן שבו היה כתוב : "כיתות ט'! ביום חמישי - 8.9 זה מגיע... פרטים בקרוב" ופשוט שמנו פתק כזה על כל מושב והדבקנו אותו עם סלוטפ. כך בעצם עוררנו את הסקרנות של התלמידים.. מחר אנחנו הולכים ושמים עוד פתק שאומר :"עוד 4 ימים זה קורה..." וכך הלאה עד שבעצם נותנים את ההודעה הגדולה עלם השעה והמיקום.. נוסף על כך, הכנו שלט אחד ענק שהוא רק של כיתות ט'.. חוץ מזה אנחנו שולחים מכתבים לכל הרשומים שיש לנו משנה שעברה, שגם הם ככול הנראה לא ממש רציניים. מלא פלאיירים כמובן טלפונים... ואני לא זוכר את הכל כי המערך גיוסים אצל המדריכה שאיתי.. יאללה שתפו גם אתם!

הייתי משתפת פעולה אבל הדבר היחיד ש

אני הולכת להדריך בשנה הקרובה זה נוער מקא"מ בצבא....

גיוסים שעשינו היום..../images/Emo9.gif

אוקיי, אז אני בכתה י' והשנה אני מדריכה את כיתות ו' בשומר הצעיר..
בכל אופן זו היתה הפעם הראשונה שעשיתי גיוסים- והלך ממש טוב[= הגענו לביה"ס היסודי והעברנו להם הפסקה פעילה. מסלול מכשולים, מאזניים, באולינג וקליעה למטרה.. הם ממש אהבו את זה. בזמן השיעורים נכנסנו לכל כיתה ועשינו את זה: הודענו ש"בחוץ מחכה מישהו מאוד מפורסם, מאוד מגניב ומאוד חשוב... קוראים לו ג'וני הכריש [
] והוא רוצה להגיד לכם כמה דברים! אבל, הוא לא יכנס אם לא תעשו רעש!!" ואז עושים יחד איתם קצב עם כפיים ודפיקות על השולחנות.. בינתיים נכנס ג'וני הכריש, וכדאי שיעשה את זה מישהו שיודע לעשות ראפ ולא מתבייש לשיר ולצעוק..
בכל אופן הוא "כתב" שיר קצר על זה שנבוא בכל יום שישי להפעיל אותם ועל הפעולות והכל.. אח"כ בחרנו שני מתנבדים. הודענו להם ש"אתם הולכים לעמוד במשימה הכי קשה שעשיתם בחיים.." ואז מוציאים להם שקית במבה. מראים להם שלט שכתובים עליו הפרטים על פתיחת השנה- והם צריכים לקרוא מה שכתוב בשלט כשהפה מלא במבה. כמובן שתירגמנו אותם..
הילדים פשוט התפוצצו מצחוק, ממש מומלץ[= זהו! חילקנו להם פליירים ועברנו מהר על הפרטים, היה ממש מצויין^^ חפירה! ><

mor141

New member
אוקיי..

אז אצלנו בשכונה זה קצת בעיה כי יש לנו חטיבה ויסודי ואף אחד מהם לא בשכונה זה קטעים של הסעות וזה... אז לנו רוב הפרסום הוא כללי לכל שכבות הגיל ביחד ולא לכל שכבה בנפרד... נאחנו מציפים ת'שכונה ת"סרטי התנתקות" בצבע שנבחר לחולצות של החניכים ועליהם יהיה רשום את התאריך של ה"טקס השבעה" (שבו אגב יהיו לפידים וטיול שטח משהו מגניב לאללה) ומוציאים דיסק בשכונה עם ג'ינגלים של הפעולות ולכל כתה תהיה פניה בנפרד לגבי השעה והמדריך והכל... ועוגיות מזל יחולקו בבתים שבפנים פתק של הזמנה.. כל מיני שטיפות מוח כאלה...

למעלה