תוכניות החלפת סטודנטים בחו"ל

snowbol

New member
תוכניות החלפת סטודנטים בחו"ל

אהלן! מישהו יודע אם קיימת תוכנית כזאת ללומדי כלכלה ומנהל? האם יש תנאים מסויימים שצריך לעמוד בהם,ממוצע ציונים,ותק לימודים? מראה חיצוני?:) וגם אם כן,אם איזה אונ' בחו"ל אפשר לעשות את זה?

stkachov

New member
אונ' בראון בארה"ב

החוג לכלכלה פונה לבד למועמדים המתאימים ומציע.

snowbol

New member
וואלה?!

יפה יפה...אין אבל איזה מחלקה בכל האונ' שמטפלת בנושא הזה של חילופי סטודנטים? ואם בא לי סמסטר בהרווארד או בייל:)?

אליהו ד

New member
וואלה מה אתה אומר - פונים לסטודנטים?

אז מה , זה כל שנה ככה הם פשוט פונים ושואלים אנשים אם הם רוצים לעבור לאוניברסיטת בראון ? חבל שאתה סתם אומר דברים שהם לא נכונים , ועוד בסמכותיות שכזו . לפעמים עדיף לברר באמת דברים .

stkachov

New member
דווקא כן ביררתי

וזו היא התשובה המדוייקת שניתנה לי ע"י המזכירות. במקום להגיד על דברים של מישהו אחר "סתם", תכתוב את המידע שיש ברשותך.

amitk80

New member
אתה יודע משהו דומה לגבי החוג למערכות מידע?

האם יש להם חילופי סטודנטים כי אני לא זוכר שראיתי סטודנטים מחו"ל אצלי בחוג אבל אולי זה משהו שהם חושבים עליו. או שמה עלי לברר במזכירות?

snowbol

New member
כן אבל אלה

דרישות לגרמניה ואוסטריה, לפי דעתי לארה"ב זה: בן: שחור,2.06,160 ק"ג בת: לבנה,1.6,היקף חזה של 110,בלונדינית ואחרי 5 ניתוחים פלסטיים

תשובות

היחידה לתלמידי חו"ל אחראית לכל נושא חילופי הסטודנטים, הם דורשים כמובן ממוצע סביר + וותק של לפחות שנה. ממה שזכור לי מבין האוניברסטאות שהוצעו שם הבולטות יותר היו Utrecht בהולנד שממולצת למשפטנים, ו Austin בטקסס (שם ישי מעוז המלך מלמד השנה) שנראית לי מומלצת לכלכלנים. ובנוגע לבראון ,נכון למחזור שלי (תשס"ו) , מה שstkachov כתב נכון, ואם רק לדייק אז החוג מתקשר ומציע לסטודנטים בסוף סמסטר א' להציג מועמדות ולא לעבור לבראון כמו שאולי השתמע.

למעלה