תוכניות המועדון לתשעת השבועות הבאים - La klubaj programoj

מיכי 10

Member
תוכניות המועדון לתשעת השבועות הבאים - La klubaj programoj

por la 9 venontaj semajnoj:

Saluton geamikoj,

dankon al ĉiuj kunlaborantoj, dank' al kiuj mi sukcesis plenigi ĉiujn 9 venontajn semajnojn per programeroj, ĝis nia aŭgusta ferio!!

5.6.17 - Adrian - prelego pri biblia temo + estrarkunsido

12.6.17 - Oron kun tri stabanoj filmos esperantan mozaik-ludon, kun Adrian kiel ĉefrolulo

19.6.17 - Jotám - prelego pri matematika temo

26.6.17 - Landa Kunveno - ekde 17:45 en la kluba ĉambro

3.7.17 - Amri - Bildoj el Etiopio + Estrarkunsido

10.7.17 - Eti Grif Laĥovicki - filino de Pinĥas Miĥael Laĥovicki, kiu estis delegito inter ĉ. 1936 kaj 1950, kaj alportis E-on al Jerusalemo. Estis bona amiko de Natan Ben-Cion Ĥavkin kaj Emanuel Olsvanger. Eti rakontos en la hebrea. Ŝi havas fascinajn rakontojn!!

17.7.17 - Projekciado de filmo kun subtekstoj en E-o

24.7.17 - Jehoŝua (la rabeno
) - Lingvaj demandoj kaj respondoj pri Esperanto.

31.7.17 - Jehudit - tradukado de frazoj el la hebrea en Esperanton el "La eta princo".

Ĝis revido,
Miĥal.

שלום חברים,

תודה לכל מי ששִּתפו פעולה, ובזכותם הצלחתי למלא בתוכניות את כל תשעת השבועות הקרובים, עד לפני הפגרה שלנו באוגוסט!!

יתכנו החלפות בין התאריכים בחודש יולי. אם יהיו, יבואו על כך הודעות (לפחות כאן, בפורום).

5.6.17 - אדריאן - הרצאה על נושא תנ"כי + ישיבת הנהלה

12.6.17 - אורון - עם שלושה אנשי צוות יסריטו משחק שבץ-נא, עם אדריאן בתפקיד הראשי

19.6.17 - יותם - הרצאה בנושא מתימטי

26.6.17 - Landa Kunveno - משעה 17:45 בחדר המועדון

3.7.17 - עמרי - תמונות מאתיופיה + ישיבת הנהלה

10.7.17 - אתי גְּריף לכוביצקי - בתו של פנחס מיכאל לכוביצקי, שהיה delegito בערך מ-1936 עד 1950, והביא את האספרנטו לירושלים. היה חבר טוב של נתן בן ציון חבקין ושל עמנואל אולסבנגר. אתי תספר בעברית. יש לה סיפורים מרתקים!!

17.7.17 - הקרנת סרט - כתוביות בא-ו

24.7.17 - יהושע (la rabeno:)) - שו"תים (שאלות ותשובות) בנושא שפת האספרנטו

31.7.17 - יהודית - תרגום משפטים מעברית לאספרנטו מתוך "הנסיך הקטן"

להתראות,

מיכל.

DoronModan

New member
מרחיב את הלב

לראות תכנית כל כך יפה ומאורגנת מראש. כל הכבוד, החזרת עטרה ליושנה ויוסי היה בהחלט גאה בך (גם לפני כן, כמובן). חבל שאת עצמך לא תהיי כדי ליהנות מהתכנית בלי להתאמץ לסדר אותה מדי שבוע. אבל אולי שנה הבאה תעשי אותו דבר.
וזה שאת מודה לאנשים ששיתפו פעולה זה יפה, אבל את זו שהנעת אותם לכך. באותה מידה למרות שבתזמורת הנגנים הם שמוציאים את הצלילים, המנצח הוא האחראי, וכך גם במאי תאטרון. אני מכיר את זה מהזווית של עורך העיתון.

מיכי 10

Member
תודה דורון, על דבריך היפים והמעריכים,

אשר מחממים מאד את ליבי

(כל מה שכתבתי קודם בנייד, נמחק לי לפני ששלחתי... אז מנסה לשחזר במחשב של בתי הצעירה. אוהבת לשחזר רק כלי חרס, ולא דברים כתובים...).

ותודה רבה לך, על העצה הטובה שהתעקשת לתת לי, להכין תוכניות מראש!
הצעת לי כבר לא אחת בעבר, והרגשתי שאני לא יכולה לעשות זאת. אז לא הסכמתי.
אבל ההכרח של עכשיו, שכנע אותי.
מה גם שהפעם פירטת, ואמרת שארשום על דף את התוכניות שכבר הובטחו לי, ואציין בהדגשה את התאריכים הריקים, כדי למלאם.

כך עשיתי, וזה הזכיר לי את העבודה הרבה והמתסכלת שעשה אבא שלי בעבר הרחוק, כדי לסדר את מצבת המורים בתיכון גדול מאד, לתוכניות הלימודים.
ועשתה חברתי הטובה כשהיתה אחות אחראית, והכינה את סידור העבודה לכל הצוות שלנו בחדר לידה ואח"כ במח' יולדות והריון בסיכון גבוה.
וגם אני הכנתי לך פעם מזמן תוכנית שבועית צבעונית. :)

כך שהפעם, התייחסתי אל "סידור העבודה" שהכנתי, קצת כאל משחק שיבוצים, אבל עם צורך להחליף תוכניות לפי אילוצים שונים.

שוב תודה, ומקווה שאצליח להגיע לפחות לחלק מהתוכניות, אם אקבל "אפטרים". (;

DoronModan

New member
אני בטוח שהעבודה לא היתה מתסכלת

גם לא לאבא שלך. כי זה כמו להגיד שפאזל מתסכל. (הוא יכול כן לתסכל לעיתים, אבל ידוע שבסוף הכל מסתדר במקום 'כמו פאזל'
)

מיכי 10

Member
צודק, לא התַּסכלתי בכלל, רק טרחתי הרבה במיילים ובטלפונים.

ונכון, זה כמו פאזל שמתמלא, וכמו מציאת חלקי כלים עתיקים בערימת חרסים, התאמתם והדבקתם בדיוק למקומות הנכונים. עבודות שנותנות סיפוק רב.

לאבא שלי אני לא זוכרת, אבל הוא היה אדם כל כך רגוע מטבעו, שהוא פשוט ישב בשקט ליד שולחן הכתיבה שלו, ועבד.

mucxjo

New member

על ההשקעה והמאמצים ! נראה שהולך להיות קיץ חם בקלובו - ו.. שיהיה בשעה טובה בבית !

מיכי 10

Member
מזל שיש שני מזגנים בקלובו.

ותודה על המחמאות ועל הברכות,מוצ'יו.

למעלה