תוכניות הפעלה של תנור

  • פותח הנושא ere4
  • פורסם בתאריך

ere4

New member
תוכניות הפעלה של תנור

שלום לכולם אני צריכה עזרה. יש לי תנור שהפך לארון אכסון כי אינני יודעת להשתמש בו. איני יודעת איזה תוכנית הפעלה מתאימה לאיזה סוג של אוכל. למשל אפיית עוגות, עוגיות, לחמים, בשרים, ירקות... האם מישהי/ו יכול לפרט לי איזה מאכל (בגדול) מתאים לאיזה סוג של תוכנית. הסבר עם פירוט של הציור של התוכנית מאוד יעזור. תודה מראש
 

יוכי68

New member
בגדול............./images/Emo26.gif

לעוגות גוף עליון ותחתון בדר"כ נראה כשני קווים מקבילים 180 מעלות ללחמים גוף עליון ותחתון ואשרי גם טורבו עם גוף תחתון בדר"כ מופיע כמאוורר בתוספר קו או בלעדיו......200 מעלות כשרוצים לצלות.......גריל מעין זיגזג ומעל 200 מעלות......... זה בגדול אם תצייני את שם התנור אולי יהיו כאלו שיעזרו לך יותר במידה ויש להם תנור דומה.
 
למעלה