תוכניות לסופשבוע?

תוכניות לסופשבוע?

אז אמנם סוף השבוע כבר ממש בעיצומו, ויום שישי כבר לקראת סיומו, אבל עדיין יש לפנינו שבת שלמה עם המון פוטנציאל. אז מה התוכניות שלכם לסוף השבוע? האם בסוף השבוע שלכם אתם מקדמים את התוכנית שלכם, או מקדישים אותו אך ורק למנוחה, שינה ובילוי? סופשבוע נעים לכולנו,

לקשמי

New member
מחר (שבת) שיעור ראשון שלי!

את השבת הזאת אני מעבירה במרכז ליוגה. בבוקר יש שיעור יוגה, יותר נכון שני שיעורים מקבילים, שאחד מהם אני מלמדת, כאמור, השיעור הראשון שלי כמורה ליוגה
אני ממש מתרגשת והאמת גם קצת חוששת אבל כבר למדתי על עצמי שלפעמים מתח ופחד אפילו עוזרים לי להיות יותר ממוקדת. אז באמת אני אשתדל להיות ממוקדת ולעזור לתלמידים ובכלל... בסוף השיעור גם אקבל פידבק מאחד מאנשי הצוות במרכז ליוגה, שיהיה בשיעור. אז מחר אספר לכם איך היה.

לקשמי

New member
תודה, היה שיעור טוב

אמנם קצת התבלבלתי בהתחלה, אבל זה טבעי לשיעור ראשון. מה שכן אחר כך שמתי לב שכבר הייתי פחות לחוצה בהמשך השיעור (להבדיל מאיך שהיה כשלימדתי בקורס) ושמתי לב שבהמשך הצלחתי "לזרום" עם זה. כמובן שאצטרך ללמד עוד שיעורים כדי להשתפר עוד.

BellA עלמה

New member
לנוח בעיקר

לצאת עם הכלבה לקרוא ולהשתדל לא להיות על המחשב יותר מידי

Gali112

New member
יש שישי בבוקר שלי כלל

הליכה על הים עם הבעל ושיחה רצינית על התוכניות המקצועיות שלי ואיך הוא מתגייס לתמוך בהן את היום בבוקר אני מתכננת להקדיש לתינוק להליכה ולבישול ארוחת צהריים מזינה

למעלה