תוכניות לסופ"ש חורפי במיוחד

spaysi8

New member
תוכניות לסופ"ש חורפי במיוחד

מה שלומכם?
איך עבר השבוע?

לפי מה שנראה, עומד להיות סופ"ש סוער..
מה אתם מתכננים לעשות?
האם עומדים לחגוג את הפסקת האש? או לשבת בבית ולשתות כוס שוקו חם?

שבת שלום

spaysi8

New member
אגיב לעצמי :p

אני מתכננת לצאת עם חברים שחזרו סופסוף הבייתה..
איזה כיף זה לדעת שהם בטוחים והכל בסדר איתם.
למרות שאני מתפתה לשבת בבית ולראות סרט..

Optimistic Girl

New member
תוכניותיי

היו יצאתי קצת עם חברים
ומחר אני יוצאת למפגש פורום
יחד עם עוד כמה חבר'ה שהם לא מהפורום
וגם עם חבר'ה מהפורום
יהיה כייף

הסופ"ש התחיל בצורה מבטיחה-

דיסק משולש של גידי גוב שקניתי הגיע וירד גשם!

אין לי תוכניות מסעירות, כי אני בצפון ורוב החברים במרכז. מחר נעשה יום משפחתי ואולי אני אפגש גם עם חברה בערב...
חוץ מזה, אני צריכה לעבוד על פעילויות לשבוע הבא, רעיונות לחבר'ה בכיתות י'-יא' שאוהבים בעיקר לאכול, לשבת ולענות על שאלות מטופשות יתקבלו בברכה.

שיהיה סופ"ש סוער אך יבש לכולנו

spaysi8

New member
איזה כיף!

גם את בחורה של חורף?

לגבי הרעיונות, אני מלאת רעיונות-
רק תני לי כיוון ואפציץ אותך ברעיונות :p

לגמרי חורף,

מסוגלת לשבת שעות מול החלון ולבהות בגשם.

כיוון? עשיתי להם, נגיד, גרסא למשחק "פלונטר"- במקום צבעים- תשובות לשאלות ששאלתי...
שבוע הבא אני אעשה להם חידון מגניב כזה, עם משימות ותחרויות (תחרות קילוף תפוח אדמה, למשל).
יש לי מיליון רעיונות, אבל לגילאים צעירים יותר... שם מספיק שאני נותנת גוש פלסטלינה וחוט והם מאושרים!

אה, לא הסברתי את זה באמת

אני מדריכה שלהם במסגרת החינוך הבלתי פורמלי.
המטרה היא פעילויות קלילות וכיפיות, כי את הפעולות ה"כבדות" יש להם בתנועת נוער.

spaysi8

New member
מגניב!

אוקי אז אם אמרת שהם אוהבים אוכל-
אפשר להכין פונדו ביחד (עם גזיה),
או כדורי שוקולד..

יש את המשחק עם השוקולד והבגדים והקוביה, שכחתי מה השם,
אבל יושבים במעגל ויש באמצע ערימת בגדים, וצלחת עם שוקולד וסכין ומזלג,
כל אחד בתורו מטיל קוביה ואם יוצא לו 6, הוא חייב להתלבש בבגדים שבאמצע ממש מהר ואז לאכול שוקולד עם סכין ומזלג,
עד שלבא אחריו יוצא 6.

אפשר לעשות חידון עם שאלות ממש מפגרות (יש באינטרנט מלא)

אממ..
אני אחשוב על עוד, אני קצת עייפה עכשיו :p

yas12345

New member
תוכניות

באתי לסופ''ש אצל ההורים
אני מארחת בת דודה שלי מUSA וכנראה נצא לטייל בדרום (תלויי מזג אוויר)
לארוז לי עוד דברים שאני רוצה לדירה שלי בת''א
אולי לכתוב קצת

yas12345

New member
ממש לדרום

איזור נחל אוג..
אומנם לא אילת... אבל גם יחסית ממש דרום

Purple Mushroom

New member
אני עכשיו שותה סוף סוף ספל של שוקו חם!

ואני גם מכיר את אדון שוקו.

הסוף שבוע שלי עומד להגמר.
היה לי שבוע מאוד מעניין, וגם הסוף שבוע שלי (שתמיד מתחיל בחמישי בלילה), היה מאוד מעניין, סוף שבוע מהסרטים!.
חמישי בלילה, אחרי טלפון לחבר שלי א', (שפעם היה במפגש פורום בתל אביב) שקבעתי שאשן אצלו, חמישי, 22.11.12, נסעתי עם 2 תיקים ומטריה, לפלא, והשתתפתי במפגש זרקור שנת 2012 בפלא, במהפכה של אהבה,
היה קצת מפחיד בהתחלה, אבל ממש מרתק ואוהב,
. מאוד מיוחד,
אחרי זה הלכתי ברגל לחבר שלי, שגר ליד הסינימטק. הגעתי אחרי חצות, נרדמתי ב4:00 בערך, (הוא יותר). והצלחתי לקום יקיצה טבעית, אחרי הברקים הרעמים והרבה גשם שירד,

ביום שישי, ה 23.11.12, בשעה 10:00. והצלחנו להגיע באיחור, לאירוע של עמותת "אנוש" בסינימטק, באמצע הסרט " מצחיקים בטירוף". סרט על סדנה של סטנדאפ, צחוק, בחו"ל. (לא בטוח ארץ, אולי קנדה).
ואחרי זה כמה מילים מאת לני רביץ, ועוד אורחים מאנוש. לני רביץ עשה סדנת צחוק ברמת השרון, בערך באפריל 2009. (לא השתתפתי באותה תקופה, כי הייתי בעומס של פרוייקטים של אנוש, פלוס עבודה עד סוף מרץ 2009.
וכתב ספרים, כמו אופטימיות קוסמית, או משהו כזה. ואבא של 2 שחקנים מפורסמים, משפחת רביץ. ואחרי זה הצטרפתי לאמא של 2 מתמודדים, בן ובת צעירים יחסית. יחד עם חבר שלי, ישבנו בארומה, והזמינה אותי לספל תה,
, וסנדביץ', שמרוב העייפות, (ישנתי כ-6 שעות רק, ורגיל לישון לפחות 9, אם לא יותר).
נחנקתי, ונבהלתי. אז נסעתי הביתה, עם התיקים, הגעתי בערך ב 15:00- ונרדמתי תוך חצי שעה, לעוד איזה רק 4 שעות, עד 19:45. ואחרי כמה זמן, ב 23:45, ישבתי עם חבר שלי\שותף שלי, במחשב, ועזרתי לו לפרסם את עצמו. (הוא הילר מתחיל). פתחתי לו גם כרטיס בתפוז, ונתקענו בשלב 3 של פתיחת הבלוג שלו בתפוז. ועוד כל מיני דברים, עזבתי אחרי 6:03. והשקעתי במייל חשוב למהפכנים, שקשור לתפקיד שלי במהפכה של אהבה.
והחלטתי עוד מעט ללכת לישון, ולא לכתוב את הפוסט השבועי שלי בבלוג שלי בתפוז, עד 10:00 בבוקר, כי מאוד עייף.
בגלל זה אולי נמצא בפורום, וחופר לפני השינה.

בקיצור, היה לי סוף שבוע ממש מעניין וכיפי, מהסרטים, עם מחסור בשינה ככל הנראה שאשלים עוד מעט.

א.א
=]

למעלה