תוכניות מציאות ומה שקורה ביניהם

rolan

New member
תוכניות מציאות ומה שקורה ביניהם

אוהי נסע לו עם החתלתולה שלו... רצה לבלות איתה בחופשת הפסח - רק איתה אז איפה ואיך הם מבלים? בטיול ג'יפים במדבר, עם עוד 20 אנשים הם לבד!!! אני בבית כי... אני "מבלה" עם שבלולה שלי את יומה האחרון באזרחות איך אנחנו מבלות? אתמול נסענו לאחותי לארוחת ערב וב 11 טסנו מהר הביתה כי יצאה עם חברות חזרה ב 6 בבוקר, התעוררה ב 9:30, נימנמה מול כוס הקפה וב 10 נסעה לבקר את חברה החייל כך אנחנו מבלות... כן אתם שומעים בדברי את התיסכול ואולי גם קורטוב של עצב כי לא כך רציתי שיהיה אבל זוהי המציאות ואיך אמר ג'ון לנון "החיים הם מה שקורה כשאתה עסוק בלתכנן תוכניות"

maof

New member
כמה שאת צודקת.....

גם לנו זה קורה............ תיכנונים מצד אחד.....ומציאות מצד שני.... השבוע היינו בת זוגתי ואני לבד.... אבא של הילדים לקח אותם לשבוע.... תיכננו את השבוע רק לעצמינו..... איך אומרים שבוע פרוע
אבל בסופו של דבר מצאנו את עצמנו סובבים חברים ......משפחה..... זהו מחר בבוקר הילדים חוזרים ואיתם ההילולה והשמחה היום אנחנו הולכים לעשות על האש עם משפחה..... ובערב מימונה עם עם חברים ....וככה זה ניגמר.... לא נורא אני בטוח שנימצא לעצמנו שבוע פרוע נוסף
מעוף

rolan

New member
זה סופי ../images/Emo93.gif ה../images/Emo60.gifה מתגייסת ../images/Emo7.gif

קשה לי למרות כל הקשיים שהיא מערימה עלי למרות הכאב שהיא גורמת לי קשה לי משתפת אתכם (אני לבד...) במה שכתבתי לה היום לפרידה:
ה שלי יקרה 23.4.2003 הנה עוד פרק נגמר ושוב מתחיל חדש, אחר. כעת את עוברת לפרק שונה לחלוטין, זהו פרק העצמאות, בו משולב, הפרק הצבאי. 18 שנים אנחנו יחד. כל השנים, אמא ובת.... עברנו הרבה תהפוכות, שמחות, עצב ובעצם מה לא... אני כאמך, ניסיתי לתת את כל שיש לי לתת - אהבה, חום, ביטחון, תמיכה ואת הידיעה החשובה מכל - –שבכל מקרה ובכל מה שתבחרי לעשות אני לצידך, אני איתך! גם אם "תעזבי ידיים", תפלי לאחור, אני שם, אוחזת בך לבלום נפילתך להבטיח שהמכה תהיה קטנה ככל האפשר. ניסיתי להעשיר אותך בנסיוני המועט כדי ללמדך את שצפוי לך בחיים, לא תמיד הסכמת לשמוע, להפנים להבין, לעיתים אמרת לי – אני צריכה לנסות בעצמי, לעיתים קיבלת... לא תמיד הורים יודעים הכל, הרי גם הם בני אדם! אך נסיונם מאפשר להם ראייה מכיוון שאינו מוכר לכם, הילדים. כשתהיי אמא תביני ותאמרי כך לבנך שיאמר כך לבנו וכו' וכו' אני מקווה שאכן "הצליח לי" ותרמתי לך מכל זה, שאת מודעת בתוך תוכך לדברים שניסיתי להטביע בך! חשוב לי שתזכרי תמיד - חיים משותפים (לא משנה מאיזה סוג...) לא קלים כל שיתוף הוא קודם כל ויתור כל ויתור מביא שיתוף מביא הבנה וקירבה אני מקווה שהפרק החדש הצפוי לך כעת, יביא איתו עוד נסיון חיים, עוד חוויה שתשאיר חותמה בחייך וטעם טוב שיזכר עוד שנים רבות. יותר מכל, אני מקווה שהשנתיים הבאות יהיו קלות, יהיו מלוות בחוויות של כייף, בהיכרויות של אנשים חדשים מכל הגוונים והשכבות. שיהיה לך רק טוב ילדה שלי ואף פעם אל תשכחי – אמא אוהבת אותך מאוד, ותמיד תמיד תהיה לצידך! מצטרפים אלי גם סייחה ואוהי שכל אחד מהם, יחד ולחוד מבקשים שיהיה לך רק טוב! באהבה רבה סייחה, אוהי ואמא

העין ה 3

New member
וואוו, רולן, ממש מקסים!!!

אפשר להעתיק כדי שאוכל לשלוח לנסיך שלי בעוד שנתיים וחצי (בע"ה)? סתאאם בצחוק, אני אכתוב לו משהו מקורי.

רולן יקרה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

יומיים שאת סוחטת ממני דמעות חלקן של עצב וחלקן של שמחה.. אני קוראת את מילותייך לשבלולית הקטנה שכבר מחר היא יוצאת לדרך כמו גדולה,ריגשת אותי מאד רולן . מכל הלב הרבה נחת שאלוהים ילך לצידה ישמור מכל רעה. אני מאחלת לשבלולית שיהיו אלה שנתיים של סיפוק ומיצוי והמון חוויות חיים שאיתם תלך למסע חייה. גיוס קל ונעים ובהצלחה.

sugar7

New member
דברייך ממש צמררו אותי

מהתרגשות. יש לי עוד הרבה שנים עד הרגע הזה (כרגע אני מתנסה בפרידות קטנות הרבה יותר), אבל רק מלחשוב עליו מתמלאות עיני דמעות. מקווה יחד איתך שדרכה החדשה של שבלולתך תהיה סוגה בשושנים.

ע י ן

New member
הי כולם!!!../images/Emo24.gif

מה שלומכם ? ...מקווה שהחג עבר מצויין לכולכם...מייד רצה לקרא אתכם . ברח לי החוצה ה"שלום - הנה אני ....חזרנו " החיבוקות והנישוקים... היה פשוט נפלא ...מרגיע מאוד נינוח...איזון לכל האטרף של החודש האחרון ...עכשיו שאנחנו כבר כאן ...אפשר לומר שזה היה ממש הכרחי ! המנוחה , הביחד... גילנו את מה שנקרא : ר ב י צ ה וואי איזה כייף ....זה פשוט להפוך להיפופוטם ענק לכמה וכמה שעות...לפחות עד לאיבוד תחושת הזמן....והמקום ... אז...הנה אנחנו פה ...שזופים מחוייכים ועם כוחות מחודשים ...<מעניין לכמה זמן יספיקו...>
ניסנו להיכנס לאינרנט משם ב"אינטרנט קפה " שבמלון...בדיחה ממש! זהו אינטרנט בחיוג טלפוני מחובר לרשת !!!
עשרות ניסיונות להיכנס לתפוז ...וכשכבר הצלחנו...אין עברית !!! ואין אנגלית !!!! התפוצצנו מצחוק ..... והנה אנחנו פה קרובים קרובים ....
אז כבר אני מגיבה לך רולן יקירתי .... תמשיכו להינות מהאביב המקסים והחופש....עוד מעט קיץ
רצה לקרא אתכם ...

rolan

New member
פרק חדש בחיי

זהו היא כבר שם....
היה מרגש מאוד חיבוק ועוד חיבוק דמעה מרדנית שבורחת מהעין ונגמר... הבת שלי הופכת ברגעים אלו ממש לרכוש צה"ל אוי לי... אז עכשיו אני לא אמא לילדה אני אמא לנערה שבגרה והיא כבר חיילת אתם חושבים שמרגישים אחרת?... בשבילי תהיה תמיד התינוקת שלי שכשנולדה הביטה בי במבט החודר והמוכר שלה ובעיניה ים כחול עמוק טוב די אני משתפכת נרגשת להת ותודה לכל מי שפידבק אותי

רולן ../images/Emo24.gif

וואו ה-
חיילת....מה יש לנו צבא של חיל זונות?
מותק תתרגלי שהקטנטונת היא גדולה ואפילו נשק תקבל בחייולה... רולן מתוקה כאן זה המקום להשתפך ולהזיל דמעה ,ואנחנו כאן לחבק לתמוך או סתם לצחוק. עכשיו תתפללי שהיא תצא לשבת
,ולא את בצעדי ענק לבסיס הטירוניות עם סירים וממתקים והרבה הרבה חיבוקים ....

ע י ן

New member
רולן יקרה../images/Emo23.gif

החיים זזים...והנה יש לך הכבוד לזוז איתם והזכות לנוע ולחוש את תנועתם ... הילדונת כחולת העיניים ...גדלה ופרחה
... לעד תישאר הילדונת שלך
ורק תפילה נישא ..תוך כדי תנועה ... אלוהים שמור עליה באהבה . עשה שתהיה מאושרת ושמחה ... תענוג גדול להרגיש ניע של החיים... תזוזה של פרקים...שינויים... חיבוק גדול רולן, ומזל טוב.

עלמה2

New member
רולן מתוקה ../images/Emo25.gif

כל כך התרגשתי לקרוא את מה שכתבת לה, זלגו לי דמעות והתרגשתי כל כך, את אמא מקסימה ונהדרת. ואין מה לעשות השבוללה הגוזלית פרחה מהקן והנה כל כך מהר בגרה, ועכשיו היא רכוש צה"ל - אבל אל תשכחי הלבבות שלכם מחוברים לעד. בהצלחה ל - שבלולית , וגיוס נעים עלמה

rolan

New member
קודמכל ../images/Emo51.gif

לכל המעודדות המפרגנות המחזקות המאחלות ומה לא... מרגש ממש תודה לכולכן ולעין ברוכה השבה מניכר?.... מקווה שחזרת בכוחות מחודשים אז זהו באמת שינוי עצום פתאום כל צילצול שלה מנגן לי שמחה בלב פתאום משתוקקת לשמוע אותה צמאה לכל פיסת מידע ששולחת אלי (יונה, את מחייכת....) התקשרה וסיפרה שכבר יודעת לאן מיועדת ויותר מזה.... היא חוזרת היום הביתה!!! יש !!!!!! אז שוב תודה לכולם

rolan

New member
../images/Emo60.gifה הגיעה הביתה

יש!!! היא כאן מדהימה במדי הזית עם שיערה האדמוני אפילו אוהי לא עמד בפיתוי וחיבק אותה חיבוק עז והיא - אוי איזה כייף לחזור הביתה.... נו? אז יש שינוי קטן

*יערית

New member
תחושה של וואו..../images/Emo24.gif

שיהייה בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!1 נבלעו לי המילים מפאת הזמן..... יש מומולדת עוד לחגוג...

למעלה