תוכניות משטרה !

Wing Chan

New member
תוכניות משטרה ! ../images/Emo196.gif

בוקר טוב. חשבתי על זה, אני אוהב סדרות משטרתיות. מי פה עוד אוהב? אני אוהב בעיקר למשל את "רצח מאדום לשחור", CSI מיאמי (כי הCSI האחרים פשוט לא משתווים למה שמקבלים במיאמי), וכמובן המגן, למרות שדיי הפסקתי לעקוב אחריה.
MI-5 זה גם סידרה מעולה לדעתי, אבל למה הוט התחילו אותה מההתחלה?! פתאום אני פותח טלוויזיה ורואה את הפרק השלישי או השני...מה זה זה סעמק. גו גו גו |סוואט|

Nimst

New member
חוק וסדר

על כל סדרות הבת שלה. וCSI לא רע, אבל לא מתקרב מבחינתי לחוק וסדר.

Greebo

New member
לא אהבתי את המקורית יותר מידי..

אבל "מחלק קורבנות מיוחדים" או אך שלא קראו לה בעברית....סידרה ממש טובה

Tollan

New member
בכלל עדיף מערכוני משטרה

משטרת ישראל שלום (כן, פירסום עצמי חסר בושה). מבחינת סדרות משטרה, לדעתי המגן היא הכי טובה שראיתי. הכותבים שם עשו עבודה מצויינת, ומייקל צ'יקליס משחק נהדר.

תמיר1991

New member
CSI מיאמי../images/Emo99.gif

אחת הסדרות היותר טובות
"חוק וסדר" טובה. מה זה "המגן"? תמיר.

Greebo

New member
לגמרי אתך בכל הקשור למאדום לשחור...

אני עוד זוכר שהייתי נשאר ער עד מאוחר כשהייתי ממש קטן בשביל לראות אותה (איפה היא שודרה אז? ערוץ אחד? או שזה היה בימים של 2 כבר? לא זוכר..רק זוכר שהייתי ממש ממש קן ושאמא צרחה עלי כל פעם היא גילתה אותי רואה את הסידרה P:) ומיאמי היא....בסדר... אבל אני דיי מעדיף את CSI המקורית... בעיקר בגלל המשחק...בעוד שבמקורית אני אוהב את המשחק של כל השחקנים (כשרק ניק מצליח להיות ביינוני מידי פעם..ושרה....היא.... ^^....) השחקן שמשחק את הוריישיו במיאמי מעצבן אותי...בעוד כשבמקורית הם לגמרי צוחקים על הקטע של הפאנצ' ליין בתחילת כל פרק... במיאמי לוקחים את זה ברצינות גדולה מידי.. הו...ושלא תבין אותי לא נכון...לא פספסתי פרק אחד מכל השלוש עונות הראשונות של מיאמי..וראיתי את כל הראשונה של ניו יורק ואת כל ה1-5 של המקורית... אני אוהב אותן בעיקר בגלל הקטע של המדע.. שלאחר שהתעמקתי יותר בנושא עכשיו אני מזהה ביתר קלות את הBS שמופיע כל כמה פרקים :\ לא ממש מונע ממני לאהוב את שלושת הסדרות האמתי (בסדר של המקורית>ניו יורק>מיאמי). אני חייב להודות שלא יצא לי לראות אפילו פרק אחד של המגן.. מישהו פה ראה את The Grid? שהיתה עד לא מזמן בהוט? שלושה פרקים...מיני סידרה... ממש טובה..

למעלה