אנסה, בהחלט. תודהממליץ לך ולשאר על הזוג המושלם. סדרה בת שישה פרקים של נטפליקס בה מככבים בין היתר : ניקול קידמן, ליב שרייבר, איב יוסון (הבת של בונו סולן U2) ודקוטה פנינג. עוסק ברצח בחתונה ואחד התיוגים הוא : "בסגנון אופרת סבון".
הנה טריילר:
כדאי, מקסימום תחליט שלא מתאים לך ותחתוך.אנסה, בהחלט. תודה
צפיתי בפרק הראשון. אינני מחובבי ניקול קידמן ופרצוף הפלסטיק שלה, אבל הקאסט סביב טוב.כדאי, מקסימום תחליט שלא מתאים לך ותחתוך.
לי אין בעיה עם זה, כי מה שכתבת כספוילר הוא חלק מסיפור המסגרת שמופיע בטריילר. ואפרופו, אני לא משוכנע שמרבית הגולשים כאן מבינים יידיש (אני במקרה קצת).הטריד אותי שבסוף הפרק הראשון גילו לנו
בת זוגי כבר שטה הרחק לתוך הסדרה. אני מערב אותה עם: אקדמיית המטרייה, וויל טרנט, גורל אחד, סדרה חדשה "המורה לאנגלית" .לי אין בעיה עם זה, כי מה שכתבת כספוילר הוא חלק מסיפור המסגרת שמופיע בטריילר. ואפרופו, אני לא משוכנע שמרבית הגולשים כאן מבינים יידיש (אני במקרה קצת).
"ימי חיינו" בישראל מקרינים החל מ- 2020. הסדרה שייכת לתחום הפנטסיה באופן מוחלט. האירועים קורים בלי סיבה, צירופי מקרים חסרי אירוניה פנימית.פעם הייתי צופה באופרות סבון...ספציפית ב "ימי חיינו"...בשלב שהם ממש התפרעו עם העלילה...
מה? לא היה לי מושג.ויקטור קיריאקיס נראה שהוא לובש חיתולים, ובכל מקרה כבר היה בן 85 כשצילמו את פרקי 2020. [כידוע הוא אבי ג'ניפר אניסטון.]
זה כמובן הרפרור לקשריה המשפחתיים של אניסטון, ובתוך קומדיה, מול המשחק המוגזם והמועצם של אופרות סבון - זה כמובן הצחיק עד מאד.מה? לא היה לי מושג.
מעניין אם היית לזה אי פעם התייחסות בצחוק כלשהי בחברים, הרי ג'ואי (הדמות, לא השחקן מאט לבלנק) שיחק בימי חיינו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.