תוכנית אדירה היתה היום

הMפצח

New member
ושוב, חבל שאתם לא שמים את התחקירים ברשת

האינטרנט לצפיה חוזרת למי שפיספס את השידור. (כלבוטק עושים את זה)

abba7

New member
האם נגמרו הרעיונות לתוכנית???

ראיתי את הפרומואים,את התוכנית בחמש של רפי רשף וחיכיתי לחשיפה שתשאיר אותי עם פה פעור. אני חושב שהתוכנית מדרדרת לרמות שהיא לא ידעה מעולם מהסיבות הבאות: 1. בתור אחד שמכיר קצת את תחום התקשורת רואים מהשיחות + ממהלך הארועים שערכתם את השיחות כטוב בענייכם. 2.נראה לי שהתוכנית לא עומדת במבחן האתיקה העיתונאית,תוכנית כזו אם כ"כ רצית לעשות היה עדיף להעביר לגוף אחר כדוגמת כולבוטק שכן מהשתלשלות הארועים עולה כי החץ צוייר הרבה לפני המטרה. 3.מדוע אתם לא מזמנים את מושא הכתבה או לחליפין את מי מטעמה להגיב בשידור חי? זה לא נראה טוב. 4.לאחר התחקיר הגעתי למסקנה שהיה חסר לכם אייטם (לא אוכל את חודשיים חשבתי אם לעשות תוכנית וכו')וזה מה שיצא מסע נקמנות,ועוד כמה שקלים מערוץ 10. 5.אותי בכובע של צופה עייפתם +,לא סתם הרייטינג שלכם מסתדר טוב עם שומרי מישקל. 6.המלצה אישית - "אולי במקום אחר בזמן אחר..." צריך גם לדעת מתי לקום וללכת כמו שאמנון אומר...

הMפצח

New member
אולי התרגלת לתחקירים רדודים של קוליפורמים

וחתולים, שכולבוטק הרגילה אותך בהם. התוכנית היום היתה מצויינית ויפה מאוד שמערכת שומר מסך לא מתביישת וחושפת משהו אישי שקרה לה.

זרדוז

New member
יתכן שאכן זו הייתה תוכנית "צהובה"

אבל מבחינתי זה היה מרתק לראות בחורה צעירה שמתנהגת ונשמעת כמו שועלית מעילות ותיקה. קור הרוח שלה, החשיבה הקרימינאלית, העובדה שאין לאמנון לוי שום הוכחה ישירה שקושרת את אותה גברת אל המעילה הגדולה, זה פשוט ג-ד-ו-ל. אם אני הייתי מקבל שיחת טלפון כמו שהיא קיבלה, והיו אומרים לי "שמע, זה מריח לא טוב" , היה מתייבש הפה והייתי משתין במכנסיים.

למעלה