תוכנית אימון טלויזיונית

ליפט

New member
תוכנית אימון טלויזיונית

רק בשבועיים האחרונים התוודעתי לתוכנית אימון אמריקאית שמשודרת בערוץ 3 של יס. נהנית מכל רגע וממליצה בחום. התוכנית נקראת "מתחילות מחדש" ומשודרת כל יום בשעה 16:45 ושני שידורים חוזרים אחד בלילה והשני למחרת בבוקר ב- 10 ומשהו.

ליפט

New member
תוכנית לילה

לא זוכרת, אולי אני אפילו טועה וזה משודר ב- 2 לפנות בוקר. תזפזפ בתקצירים. התוכנית משודרת מא' עד ה. לכן אינני יכולה לענות לך כרגע. אגב, נכנסתי לאתר שלך, התרשמתי ונהניתי.

תוצאות

טוב אחרי בדיקה מעמיקה עולה ככה 1. זה בערוץ 3 של הוט ולא יס כמו שכתבת ולכן לצערי אני לא אראה כי יש לי יס 2. קראתי בערך 5 בקורות שונות שכולם ללא יוצא מן הכלל קטלו את התוכנית כעוד ריאליטי אמריקאן-ינסטאנס אם כי לישפוט על פי רמת הארס והציניות של כל הכותבים (שקראתי כמובן) לא הייתי סומך על דעתם ב 100% אז כל שנותר לי הוא לקוות שתהני ותספרי חוויות.

ליפט

New member
גם אני מחוברת ליס

כך שאין לי מושג מה יש בהוט, מעולם לא הייתי מחוברת להוט. התוכנית עליה אני מדברת משודרת ביס...ואולי, אולי גם בהוט, אין לי שמץ. אם מדובר בבקורות על התוכנית שעליה אני מדברת...אציע לך בכל זאת לצפות ולבקר בעצמך.

נו זה מעניין

בדיקה נוספת מעלה שיש הבדלים קטנים מאוד בין ערוץ שלוש של יס להוט, התוכנית הזו מסתבר אינה אחד מהם. אולי בכל זאת אני אראה שוב תודה.

Rוני

New member
האם אתה יודע באילו ימים ושעות

היא משודרת בערוץ 3?

ליפט

New member
הי לך

ימים א-ה 16:45 ושידורים חוזרים ב- 2 לפנות בוקר וב- 10 פלוס.

Rוני

New member
היי גם לך, ליפט, התכוונתי ב-HOT

חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי

ליפט

New member
תבדקי בגוגל

"מתחילות מחדש" ועשי חיפוש בתוצאות ל"הוט". נתקלתי בזב כשאבי הפנה את תשומת לבי לכך

Rוני

New member
תודה רבה, אפילו לא ידעתי שיש להם

את השירות הזה של לוח משדרים אז תודה כפולה
משתי במועדפים

למעלה