תוכנית אימונים לאליפטיקל

talnisim22

New member
תוכנית אימונים לאליפטיקל

שלום לכולם, לאחרונה חברתי רכשה אליפטיקל ורציתי לבנות לה תוכנית אימונים. היא בת 32, גובה 173 משקל 64 אני מחפש לבנות לה תוכנית אימונים על בסיס יומי. טל

הר ניר29

New member
תוכנית אימונים

היי אין תוכנית אימונים מיוחדת למכשיר אליפטי... מכשיר אליפטי הינו מאפשר בעיקר אימון אירובי ואף אנאיירובי. בכדי לבנות לחברתך תוכנית את צריכה לענות על השאלות הבאות: 1. מהי היסטוריית האימונים של חברתך ב 3 חודשים אחרונים? 2. מהן המטרות של חברתך בפעילות גופנית. * בהתאם לתשובות בסעיף 1 ו 2... 3. את צריכה לקבוע את עצימות האימון כ % מדופק מרבי או סולם בורג, מבחן דיבור 4. לקבוע את הנפחים כמשך האימון 5. לקבוע את התדירות השבועית 6. להכין פרוטוקול של חימום והתאוששות 7. לקיים שיגרה של מתיחות לאחר הפעילות. אני מניח שאת מדריכת כושר גופני אחרת אני לא ממליץ שתבני לחברתך תוכנית אימון.

talnisim22

New member
תוכנית אימונים

הייי.... לא, אני לא מדריכת כושר גופני, לכן אני נעזר בפורום. 1. היסטוריית האימונים - היא היתה מתאמנת בחדר כושר עד לפני חודש וחצי, ועכשיו היא הפסיקה את החדר כושר וקנינו את האלפטיקל. 2. המטרה היא לשמור על קשר ולרזות. אני מקווה שזה שופך יותר אור לצורך בניית תוכנית אימונים.

הר ניר29

New member
לא מומלץ לבנות תוכנית אימונים בפורום

לא הפורום הזה או כל פורום אחר במיוחד כאשר את\ה לא מדריך כושר גופני ובריאות. אני יכול להמליץ על הנחיות כלליות לפעילות גופנית בהתאם למטרות שציינת. 1. בכדי להרזות צריך להיות במאזן קלורי שלילי. (לפנות לתזונאי\ת). 2. פעילות גופנית ברמה של 3-4 פעמים בשבוע. (יתרה מכך לא בהכרח יוביל לאפקט אימוני טוב בהרבה). 3. לשמור על עצימות אימון באזור 70%-80% מדופק מרבי. 4. משך האימון יכול להיות תחילה 20 דקות ועד למשך של כ שעה. 5. להקפיד על זמן חימום ושיחרור בכל אימון. 6. לבצע מתיחות לאחר הפעילות הגופנית, להחזיק כל מתיחה כ 15 שניות 3-4x פעמים לכל קבוצת שרירים. כל הכתוב להעיל , אלו הנחיות כלליות לאימון גופני. בכדי להשיג את התוצאות הרצויות ובצורה הבטוחה אני כאמור ממליץ על אנשי מקצוע. בהצלחה

למעלה