תוכנית אימונים

tooly

New member
תוכנית אימונים

רמי אני חוזר אליך עם יותר פרטים כדי להתאים לי תוכנית אימונים לפלג גוף עליון בלבד: 1.76 מ 77 ק"ג מתאמן 7 חודשים,כאשר אני עושה 3 אימונים בשבוע בדר"כ בשיטת פירמידה 10,10,8,8 חזרות . 2 תרגילים לכול קבוצת שרירים . אם זה משנה אני עושה זאת בבית במולטי טרינר של קטלר (עם אפשרות ללחיצה חופשית במוט בשכיבה-70 ק"ג סט אחרון 8 חזרות). מבחנת חלבונים אני משתמש בחלבונים על בסיס מי גבינה של טווינלב,ואוכל בנוסף כ2300 קלוריות נוספות . אגב יש לי בעית שומן באיזור הבטן שאני לא מצליח להורידה על אף שאני מבצע אימון אירובי של 3 פעמיים בשבוע 30 דק´ כול פעם. מטרתי חיטוב והגדלת נפח השריר.

פלג גוף עליון

את ההרצאה שלי על עבודה גם על פלג גוף תחתון ... בטח שמעת, אז אני אדלג. המלצתי: אימון A - חזה+בטן אימון B - גב+יד אחורית אימון C - כתפיים+יד קדמית משקלים - בחר כך שהחזרה האחרונה בכל סט תהיה קשה מאוד !!! סדר האימונים - A,B,C,יומיים מנוחה,A,B,C,יומיים מנוחה .... שריר גדול 12 חזרות שריר קטן 9 חזרות לכל תרגיל 3 סטים - 2 הסטים הראשונים יהיו 10 חזרות, סט שלישי יהיה 15 חזרות (במשקל נמוך יותר) זמן מנוחה בין הסטים 60 שניות משך האימון עד 50 דקות הקפד על חימום כללי וספציפי משך התוכנית 8 שבועות נסה לעלות במשקלים, מומלץ לבצע מעקב ידני למשקלים. חזור אלי בסוף התוכנית בהצלחה רמי

למעלה