תוכנית האחרונה של יאיר לפיד

שושיM

New member
תוכנית האחרונה של יאיר לפיד

אולי מישהו יודע איך קוראים לחיילת נמוכת הקומה שרואיינה אצל יאיר לפיד. זה חשוב לי. אני צריכה לאתר אותה או הקלטה של התוכנית. מי יכול לעזור לי?

בר 291

New member
החיילת מתכניתו של יאיר לפיד

קוראים לה בת-אל בלן והיא גרה בחיפה

רעות2610

New member
בת אל

בת אל היא פשוט מותק היא סיימה בהצלחה את בית ספר לאומניות ויצו חיפה במגמת תיאטרון והיא פשוט מדהימה! הראיון בתוכנית היה פשוט מרגש ואני ממש תופסת ממנה לא הרבה יכולים להגיד ליאיר לפיד בפרצוף שהוא חתיך..חח לא עכשיו רציני, לא להרבה יש את המוטיבציה ואת כוח הרצון שיש לבת אל...בקיצור חברים שימעו והשכילו!

גולפית1

New member
שלום יאיר לפיד

התוכנית שלך מהיום זו התוכנית שאני צופה בה עכשיו אני יודעת שאתה אמור לראיין את האדם המיוחד גיאדמאק... הייתי רוצה לבקש בבקשה ממך לשוחח איתו בנושא אישי מאוד רק הוא יכול להציל אותי אני מנסה בכל דרך אפשרית לאתר אותו ואני יודעת שהוא היחיד שיכול להציל אותי מייאוש טוטאלי ואת הבן שלי מחיים ללא אמא. לא זה לא איום חלילה זה מתוך כאב וייאוש...מתוך מחסור וצער . בבקשה מר יאיר לפיד תרשה לו לשוחח איתי אני חייבת צאנס קטן בחיים והאור והתקווה שלי זה הוא. אני לא ילדה ולא מדברת מתוך גחמות אישיות אני אמא לילד ואני נואשת (ילד שגדל ללא אבא) אני לא אחשף כאן אבל אשמח להחשף אליך או אליו[email protected] תודה מראש מקווה שתענה לתחנוניי

למעלה