תוכנית ההומור הגרועה שהייתה אי פעם

תוכנית ההומור הגרועה שהייתה אי פעם

בטלויזיה הישראלית . מה קשור עושים מעצמם צחוק שם . הכל אבל הכל לא מצחיק שם . זה הומור של ילדים בני 4 .רק עכשיו אבל לראות כמה שלום הגרוזיני מיותר ולא מבורך בטיפת כישרון . חבל היו מלא תוכניות חזקות פעם בערוץ 2 ערב אדיר היכל התרבות דווקא אהבתי את מה קשור אצל אדיר .

שיורידו אותה דחוף ובמהירות

אני רוצה שיעלו תוכנית יותר איכותית ומצחיקה מאשר הומור של ילדים בני 4 .דן כנר יותר מדבר שם מאשר הם משחקים חחחחח

45רפי45

New member
אז תעבור לערוץ 10 יש שם

את התוכנית של ליאור שליין אני בטוח שתאהב אותה
. ובאמת הסידרה קצרה אולי אין להם בערוץ 2 תקציב.

HaDaRoSh

New member
תקשיב/י ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

לכול אחד יש הומור שונה. יש כאלה שצוחקים מזה ויש כאלה שלא. אנחנו פורום שממש נקרעים מזה. זכותך לא לאהוב את זה, זכותך לא לצחוק מזה. אותנו זה מצחיק. אז אני מבקשת, אם אתם לא אוהב את התוכנית הזאת, אתה לא צריך להיות פה, כי כול הנושא הזה יגרור למריבות.

Lunar4D

New member
אתה די חמוד בעיקרון......../images/Emo23.gif..

חחח מה זה תוכנית גרועה או לא מצחיקה?.. זה כמו שאני אגיד שאסור לצבוע דברים בסגול כי זה צבע דוחהה!!! וחייבים להחליף את כל מה שצבוע לסגול לצבע "איכותי" יותר.. אין דבר כזה טוב או רע... חלק אוהבים ככה חלק אוהבים משהו אחר.. (אה וסגול זה אחלה צבע.. דרך אגב חח)... עיוווווני!!!

יול 17

New member
חחח תגיד אתה יודע מה זה מצחיק?

כי זהה מצחיק, זה בידור ישראלי ואפילו שלפעמים זה לא מצחיק כ"כ , הם צוות לעניין . ושלושתם מעולים .. בקיצור - לך תחפש .

למעלה