תוכנית החיאה מס' 2....מי אתם?

Stillwater

New member
תוכנית החיאה מס' 2....מי אתם?

הרבה אנשים אין בפורום הזה, אבל עדין... המעטים שישנם, הציגו עצמכם! אני אתחיל ענת 18 רה"ע איסיקיו: 105574504 מכורה לג'רמיה החל מהפרק הראשון!

Hellen

New member
אני

אסף 16 חולון 24452705 מכור לג'רמיה מאמצע העונה ה1- ככה... לפני זה לא ראיתי פרק אחד.. אבל עכשיו יופי שכן אפשר לראות :)

demoloc

New member
אני גיא.

למרות שהשם (דימולוק יותר יפה) בן 15 (עוד חודש 16). ראשון. אי לא זוכר את האייסיקיו שלי , אבל האימיל שלי (מופיע בכרטיס) הוא גם המסנג'ר.

Hellen

New member
סיפור כל כך ארוך שאין לי כוח לספר;)

זה התחיל מכינוי של מישהו אחר לצורך סקר אפשר להגיד.. והמשיך עם פשוט עצלנות מוחלטת :) מה זה דימולוק, ד"א?

demoloc

New member
אני משחק D&D , זה השם הקבועה

של הדמות שלי.
אין לזה פירוש , למרות שלאחרונה גיליתי שיש כפר קטן בשוודיה שרוי על שמי

g tamir

New member
אני

טמיר בן 17 ממעלות(איפשהו בצפון) מכור מהפרק הראשון אפילו עשיתי על זה עבודה באנגלית.

Zeddem

New member
עומר, 17, רמה"ש

מכור מהעונה השנייה (ראיתי את הראשונה אבל היא הייתה פחות מוצלחת...)

demoloc

New member
זהלא שהיא פחות מוצלחת

פשוט היאט שונה מאוד , כמו שכבר אמרתי כאן. בעונה הראשונה מתואר הכל "מגוף ראשון" כלומר הרפתקאות וסיפורים קטנים\אישיים מהעולם הזה. העונה השנייה (שגם לפי דעתי יותר טובה) היא יותר על הפוליטיקה של העולם הזה.

Hellen

New member
אני אגיד לך למה לדעתי היא לא מוצלחת

יחסית, כמובן שאני עדיין אוהב אותה הסיבה מאוד פשוטה - אין שום דבר ששומר אותך במתח, שום דבר שיגרום לך לחזור לפרק הבא. זאת אומרת רק מהפרק האחרון שהיה אתמול (פיירוול) העלילה מתחילה להתגבש, ואז כבר מתחיל קצת המתח, אבל עז אז כל פרק זה מן סיפור כלשהו עם קשר מאוד קטן לשאר הפרקים, אז נגמר פרק....... וזהו, נגמר הקטע, אין שום דבר מסקרן. זה החולשה העיקרית של העונה הראשונה העונה השנייה כבר (לפחות אותי) השאירה במתח מההתחלה, כי כל פרק היה קשור לקודם

demoloc

New member
מסכים!

כל פרק הוא עלילה עצמאית , ובנוסף להם לאורך כל העונה נבנה הפרופיל וההיסטוריה של ג'רמיה וקרדי. אבל זה נבנה כ"דרך אגב" לא כחלק ראשי מהסידרה. עדיין...פחות טוב יחסית לעונה השנייה...אבל בלי ספק עדיין אחת מהסדרות(אני מדבר רק על העונה הראשונה) היותר טובות שיש.

Raist

New member
אלכס

אני אלכס 19 ממודיעין איסיקיו: 61759283 מכור בערך מהעונה הראשונה

למעלה