תוכנית החייזרים של דודו טופז

סליידר

New member
תוכנית החייזרים של דודו טופז

לא, זה לא פוסט על דודו. נזכרתי בתוכנית החייזרים של דודו, והיה שם פרט מעניין שעד היום לא הצלחתי לוודא. פירסמתי את השאלה ב2003 בפורום שאלה קטנה, ואני אפרסם אותה שוב פה, אולי כדי לפתור את העניין אחת ולתמיד (את דודו אני כבר לא אוכל לשאול): בטח כולכם זוכרים את התוכנית ספיישל ההיא של דודו טופז והחייזרים. התוכנית ההיא שגרפה 51 אחוזי רייטינג. מי לא יכול לזכור את הכניסה ההיא של ציפי שביט. הייתי אז ילד, כל המדינה התלהבה סביב זה. אני לא זוכר בדיוק את התאריך, לדעתי זה 5 בינואר, אני צודק? מישהו זוכר את השנה? בכל מקרה, בסופו של דבר, היו חייזרים? כולם בטח זוכרים שלא, זוכרים שברשל"צ ילדים הכניסו את הירוק הזוהר הזה לתוך בלון עם הליום והעיפו בשמים וכולם חשבו שזה צלחת מעופפת ועוד דוגמאות. אבל כן היה משהו. בחיפה. בערך באיזור נשר בשמיים הייתה נקודה בשמיים שנעה ולעיתים נפתחה לטבעת וחזרה לנקודה. הראו את זה בתוכנית והאישה שהיתה שם, מומחית החייזרים, התחילה לדבר על הסוג של "העב"ם" הזה וכל מיני. מישהו זוכר את זה? אם באמת היו חייזרים בחיפה, למה לא המשיכו לפרסם? למה זה לא פורסם בעולם? למה התקשורת שתקה? האם באמת היו שם חייזרים? אולי הממשלה הכריחה את התקשורת לשמור על השקט? מישהו יכול לאמת את הפרטים הזכורים מאותו אירוע? תודה.

Gilliana

New member
לא היה שום דבר

הכל היה חלק מהגימיק המאד מטופש ומזיק של דודו טופז - נקודה מאד מאד שחורה ברזומה שלו.

סליידר

New member
אבל ראיתי בעיניים שלי

"באיזור נשר בשמיים הייתה נקודה בשמיים שנעה ולעיתים נפתחה לטבעת וחזרה לנקודה." דווקא את זה אין ביוטיוב?

Gilliana

New member
משפט שימושי

Take your time - כלום לא בוער, פשוט חשבתי שאולי שלחת ולא הגיע משום מה.

למעלה