תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

Anna Karenina

New member
ציטטתי עבורכם...

- "לנון ומקרטני, את השניים האחרים אני לא יודע ואני אגיד לך למה: אף אחד לא זוכר מה הם עשו בכלל".
מעליב את רינגו סטאר וג'ורג' האריסון בתשובה לשאלה: מי היו חברי 'החיפושיות'. 'העיר', 2001. מאור, אל תפגע...לפי הציטוטים האחרים אפשר לראות כמה הבנאדם "חכם"...

אוי אני זוכר איך התעצבנתי מהכתבה

הזאת. מה שכן אפשר לומר לזכותו של מזרחי, שבשאלון הזה היו עוד כדורגלנים רבים שלא ידעו להגיד את שמותיהם של כל הארבעה. הממ...סופר כתב את רומיאו ויוליה? הוא עובד עליי....

מאור 87

New member
כן..האמת שכל השאר דיי הצחיקו אותי..

אבל אנ'לא מבין מאיפה החוצפה להגיד על אנשים "אף אחד לא זוכר מה הם עשו בכלל", רק כי אתה לא יודע איך קוראים להם..

אף אחד לא זוכר מה הם עשו בכלל

אין צורך להתרגש, הוא סתם מנסה לתרץ את הבורות שלו
מביש למדי.

icy rain drop

New member
../images/Emo46.gif ג'ורג'!!!!

לא שיש לי משהו נגד רינגו... אבל.... איזה חוצפן!

דיתוּש

New member
ועוד נצל"ש... בפלטפוס ../images/Emo6.gif

היה איזה קטע ממש מצחיק שתומש (תומר שרון) הוא יעני מפקד... והוא מבקש מכולם להקשיב ומתחיל להגיד "צילי וגילי... קוצי ומוצי..." בלה בלה בלה ואז "ג'ון... ג'ורג, פול, רינגו..." *עושה תנועה עם היד של "יאללה יאללה..."* "יוקו..."
סתם היה מצחיק...

למעלה