תוכנית הערב

תוכנית הערב

הערב ב-19:00 נארח בצ'ט של פורום גאווה צעירה ובבלוג TV את העיתונאי ושדרן הרדיו אביעד קיסוס מ-102FM רדיו תל אביב. אתם מוזמנים לבוא לראות את השידור, לשאול שאלות ולהשתתף בצ'ט. ב-21:00 אתם מוזמנים להצטרף למתורגמנית לי דן בשיעור נוסף של שפת הסימנים לחירשים, בבלוג TV

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifרקע חדש../images/Emo26.gif

של מייקל מקווה שתאהבו...

Moreiro

New member
גאד, זה ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

את עושה בפוטושופ נכון
אני לא מבינה איך את מצליחה להגדיל ככה את התמונות בלי לפגוע באיכות ואיך את חותכת את התמונה כל כך מדויק
זה מקסים

קרלוצה

New member
תודה../images/Emo24.gif

אממ אני עובדת הרבה עם פוטושופ ולחתוך תמונה מהרקע אני עושה בלי סוף כבר 3 שנים (עוד מעט 4) וצריך להתרגל לזה....אני עובדת עם פוטושופ ואת המסגרת בפוטואימפקט8.... דווקא את התמונות לא הגדלתי בכלל, יש לי אותם באיכות טובה אגב, שמתם לב שחיזקתי לו את הצבע של העיניים?? חחח

oy my godnes

New member
באיזה תוכנה את משתמשת לעשות רקעים??

פיינטשופ??? פוטושופ??? במה?

varty

New member
ממש יפה ../images/Emo42.gif

אני גם קצת משחקת בפוטושופ, אני יודעת לגזור תמונות ולהרכיב אותם על תמונה אחרת. אבל איך את משלבת בינהם בצורה משולמת ...פילטר?

varty

New member
גם הטפט השני יפה

התכוונתי. איך את מחברת את התמונות בצורה מושלמת כל כך. אם אני שמה תמונה על תמונה , רואים את החיבור בינהם. איך את עושה שלא יראו את החיבור.

קרלוצה

New member
אהה.......

דבר ראשון אני מפרידה את הדמות מהרקע המקורי שלה, כלומר מסמנת רק את הדמות ואז מוחקת את המסביב......ואז מסדרת את התמונות

varty

New member
אניגם עושה את זה ככה

אבל משום מה יוצא לי מעפן כזה...חחחחחחחחח

קרלוצה

New member
../images/Emo26.gifאני משתמשת לסימון התמונה....

עם הכלי הזה (שסימנתי לך)
הוא נמצא בבר הארוך הזה מצד שמאל בפוטושופ

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifעוד רקע../images/Emo26.gif

אי אפשר להזניח את ג'ניפר!! בקרוב מיקס של השניים

sprqy

New member
אחלה!../images/Emo45.gif

בדיוק באתי לכתוב - מה עם ג'ן.. סתם תמונה חמודה---->

inbal145

New member