תוכנית הרדיו של הבוב

תוכנית הרדיו של הבוב

בקישור הבא תרדו עד למספר 74 ותורידו זאת התוכנית הראשונה שלו ברצף התןכניות שהוא מגיש עכשיו- בנושא "שתייה" והיא מאוד מצחיקה לדעתי ובכלל זה אתר שווה למי שלא מכיר http://haoneg.com/

אין מה לומר

זו היתה תוכנית מרגשת עבורי, כמעט כאילו אני בעצמי שידרתי ולמי שמעוניין ברשימת השירים ששודרו ודומים ברוחם לאלו שאני הייתי משדר לוא רק יכולתי, הנה היא: "Ain't Got The Money to Pay for this Drink" - George Zimmerman & The Thrills "Wine, Wine, Wine" – The Electric Flag "Don't Come Home A Drinkin' (With Lovin' On Your Mind)" - Loretta Lynn "Daddy and the Wine" - Porter Wagoner "I Drink" - Mary Gauthier "Sloppy Drunk" - Jimmy Rogers "I Ain't Drunk" - Lonnie The Cat "It Ain't Far to the Bar" - Johnny Tyler & His Riders of the Rio Grande "Rum and Coca-Cola" - Andrew Sisters "One Bourbon, One Scotch, One Beer" - John Lee Hooker "Bad Bad Whiskey" - Amos Milburn "Who Will Buy the Wine" - Charlie Walker "Buddy Stay off the Wine" - Betty Hall Jones "Whiskey, You're the Devil" - Clancy Bros and Tommy Makem

Chocoholic

New member
תודה ../images/Emo70.gif

זו כבר התוכנית השלישית אם אני לא טועה; התוכנית הראשונה עסקה במזג אוויר. אני אנסה למצוא קישורים לתוכניות האחרות. אגב, ניתן לעשות מנוי "נסיון" חינם לשלושה ימים ב XM וכך לשמוע את התוכנית שלו, פעם אחת... אין פרסומות, אין דיווחי תנועה.

למעלה