תוכנית חד פעמית ל"איך לעשות כסף באינטרנט"

Tami IMtips

New member
תוכנית חד פעמית ל"איך לעשות כסף באינטרנט"

שלום לכולם, אני רוצה להמליץ לכם על תוכנית חד פעמית שנפתחת בסוף ספטמבר לאיך עושים כסף באינטרנט. אני יודעת, יש המון "הייפ" סביב הנושא, וכולם מבטיחים הרים וגבעות. בסופו של דבר - אנשים זורקים כסף ומפתחים ציפיות... זה מה שקרה לי. לכן, כששמעתי על הקורס הזה (אני עוקבת אחרי מי שמעביר אותו כבר שנה +) - שמחתי מאד - כי אם יש מי שיודע איך ללמד את הנושא - זה הוא. והוא התחיל בעצמו לפני 3 שנים בלבד, כך שהוא לא מלמד חומר שהיה נכון ללפני יובלות. (בעבר היה הרבה יותר קל להתחיל, מן הסתם..) ולא זאת בלבד, הוא גם מבטיח שכל מי שיצטרף לתוכנית - יעשה כסף. זאת הבטחה בומבסטית, נכון, אבל הוא מגבה את זה בכך שהוא יחזיר את הכסף למי שלא. אין עוד תוכנית שמבטיחה את זה. התוכנית היא מואצת ואורכה 6 שבועות. התוכנית היא באגלית, כך שנדרשת ידיעה טובה של השפה. אני מבטיחה לפתוח קבוצה סגורה בפייסבוק בעברית למי שיצטרף לתוכנית בקישור הזה - כך שזה יכול לעזור. אני מציעה לכל מי שרציני בנושא לתת לעצמו צ'אנס - ולבדוק את הקישור בעצמו. אגב - הרישום יתחיל ב- 6.9 ויסתיים שבועיים לאחר מכן. אני מצטרפת בעצמי. אשמח לראות אתכם גם |סלינק|http://www.imtips.co.il אגב - מי שרוצה להתייעץ איתי ולשאול כל שאלה - מוזמן (אחרי הרישום באתר - תוכלו לראות את המייל שלי). בהצלחה!

TotalCommnader

New member
גם שקר וגם גרוע. ניק עם שם האתר שנפתח אתמול?

גם שקר וגם גרוע. ניק עם שם האתר שנפתח אתמול?‬ או שלומדים לשקר טוב יותר שאומרים את האמת: "אני מטעם החברה ורוצה להציע"... אופציה שלישית היא שהכל אמת ואת לא מבינה איזה נזק עושה לפרסם המלצה עם ניק בשם כזה שנפתח אתמול. מי שמשווק את עצמו כ"כ רע אמור ללמד אותי יזמות? השיעור הוא להתרחק...

Tami IMtips

New member
תגובה להטחות

א. נכון, האתר עלה אתמול. ב. נכון, אני משווקת את התוכנית. אגב - התוכנית לא משווקת בארץ כיון שהיא באנגלית... אולי כדאי לבדוק את הדברים לפני שמעבירים ביקורת כ"כ קשה... הסיבה שהאתר עלה אתמול היא שהתוכנית מתחילה בעוד מס' ימים, כך שלהעלות אותו הרבה לפני זאת היתה טעות. אגב - במתכונתו הנוכחית הוא גם ירד כשהרישום לתוכנית יתסיים. אם היית יודע מי עומד מאחורי התוכנית - לא היית מעיז לכתוב כך...(כריס פארל - מוזמן לגגל אותו...) אין שום שקר ושום הטעיה. אגב- זאת התכנית היחידה שמבטיחה החזר כספי מלא.

TotalCommnader

New member
"אני רוצה להמליץ" שונה מ"אני המשווקת". להשמיט

"אני רוצה להמליץ" שונה מ"אני המשווקת". זה פשוט התחזות לאדם שממליץ על הקורס ולא אדם שמרוויח כסף מלספר דברים לא נכונים. להשמיט עובדה כ"כ חשובה היא פשוט שקר. ודיברתי על זה שה*ניק* שלך נפתח אתמול. כלומר במיוחד כדי לשווק ולא כדי לקחת חלק בפורמים בתפוז. אלה כבר 2 טעויות גסות בשיווק (הניק - שכל אחד ששכל בראשו רואה מייד וההתחזות) הטעות השלישית היא שמי שיחפש את הנושא בגוגל יתקל בפוסט הזה לנצח. זה שירות דוב...

Tami IMtips

New member
בוא נבדוק את הדברים לגופם

אני מציעה לך ולכל אחד אחר לבדוק את התוכנית לגופה ולא להתעסק עם זוטות. שמתי את כל הקלפים על השולחן. אני פשוט מכירה הרבה תוכניות אחרות שלא "מספקות את הסחורה", בלי לנקוב כמובן בשמות, לכן אני כ"כ נלהבת מהתוכנית הזאת. עכשיו נותר לראות אם יש אמת בתוכנית או לא. אני מאחלת לך הצלחה בדרכך!

TotalCommnader

New member
אם בשבילך להטעות זה זוטות תהיי בריאה. לשים את

אם בשבילך להטעות זה זוטות תהיי בריאה. לשים את הקלפים על השולחן מתחיל בלהודות בזה שדרך ההסתרה הייתה שגויה. להגיד "וואלה תפסת אותי - אבל זה לא כ"כ חשוב" זה להמשיך לחפור לעצמך את הבור. להתיימר לדעת לשווק קורס לשיווק ולעשות כ"כ הרבה טעויות לא יגרום לי לקנות משהו ממך. בטח לא כשלא אמרת את האמת ובמיוחד שאת לא מבינה כמה זה שגוי להמשיך לעמוד מאחורי הדרך שלך. אם היית אומרת: "OK עשיתי כמה טעויות גדולות. תשתדלו להתעלם מהם כי התוכנית שלי טובה" אז הייתי שוקל. האדון יודע שאת עושה כאלה טעויות גסות בשמו? כי הוא מתבסס על מוניטין והוא לא יודע עברית אז אולי כדאי לידע אותו. במקרה הטוב ביותר מישהו יחפש משווק אחר שלו שלא מעליב את האינטליגנציה עם ניק שפתחת אתמול עם אותו שם.

hatkyinc

New member
עוד טעות לא קטנה

"זאת התכנית היחידה שמבטיחה החזר כספי מלא" ישנן המון תוכניות שמבטיחות החזר מלא. למען האמת, לא ראיתי הרבה שלא. ואני מכיר את התחום כבר כמה שנים טובות. אחלה נוכחות יש לך בכל מקום עם הקישור הזה. אימפלוסיביות/אגריסיביות זו גם תכונה שעובדת לפעמים, השאלה מה ההשלכות לתווך הארוך.

ואם נקדם קצת את הדיון...

1. לא אהבתי את העקיצה לגבי מי שוותיק ומנוסה בתחום. היא ממש מיותרת (שלא לדבר על כך שאינה נכונה. יש יתרון עצום לוותק). 2. אם תהילת הקורס היא על התותח שמעביר אותו, יש הגיון בלפרסם את שמו, ואת הרזומה שלו. למה שמישהו ירשם לקורס של מישהו אנונימי?

Amir Shvoong

New member
פרסום בפורום - חומר למחשבה לאביטל

מה עם להכניס כלל (שכבר קיים בתפוז בתקנון) שאסור לפרסם בפורום. כל ההמלצות התמימות הללו, מטרתם בסופו של דבר היא שיווק נטו. לא רק שלא לכך מיועד הפורום, בחלק מהמקרים מדובר על הצעה מפוקפקת. הערה: לא בדקתי את הצעתו של הנ"ל, אבל ניתקלתי ביותר מדי הזמנות בפורום לעשות את המיליון הראשון "בקלות". בפורום שלי, פורום ריצה וטריאתלון, יש מועד אחד בחודש שבו מותר לפרסם בשרשור רלוונטי. זו המלצה בלבד, שעובדת נפלא. Tami IMtips - שוב, אין לי טענות אליך באופן אישי. שבוע טוב, אמיר

אסור לפרסם בפורום. נקודה.

99% מההודעות הפרסומיות נמחקות על ידי. מתי אני בכל זאת משאירה? כאשר מתפתח דיון סביב הפרסומת. מכיוון שזה פורום שעוסק בשיווק באינטרנט - לפעמים גם דיון בנושא עד כמה הודעה מסויימת לא נכונה ולא עושה את העבודה- יש בו ערך. ולכן אני משאירה. מה דעתך?

Amir Shvoong

New member
ניתור הודעות

בגדול אני נגד אבל, כפי שציינת, את מוחקת אז סבבה. כשפורום הופך להיות לוח מודעות וחווה של קישורים יוצאים , זו בעיה. אותי כל פעם מפתיע מחדש שצץ משהו חדש בפורום זה או אחר בבשורה לאומה, בטיפים מעוררי התפעלות שבאמת תורמים לקורא. הבעיה שכאלה יש רבים, והם בדיוק צצים כשיש להם מאמר באתר. אז הם מעלים הודעה עם קישור לאתר. זהו שיווק זול וחוסר הבנה מוחלט בהבנה של התנהלות בפורומים. כל אלה שצצים, איפה הם היו עד היום? לרוב לא היו. הם מגיעים לפורומים רק כשצריכים טרפיק לאתר שלהם. אמיר

למעלה