תוכנית טוב מאד!

greeneye

New member
תוכנית טוב מאד!

ואו! היינו פה כל המשפחה..(נדיר. אחשלי חזר אתמול אחרי 3 חודשים בדורמאפריקה, אח שלי יצא חמשוש, אבאשלי בבית, אמא, ואפילו קוטר, חתול הבית השמן והגושוני שלי, ישב איתנו בסלון וראה ארץ נהדרת). ודי נחנקנו פה.. במיוחד מהקטע עם בוגי בהודו, נשפכנו פה מצחוק. (למרות שחלק היה צפוי, למשל, הקטע עם המדי ב'). והקטע עם החלב עיזים והאפרוחים הזכיר לי נורא את חלומות בהקיציס, וזה לא משנה כמה תגידו שאתם לא אוהבים את הקטע שדוחפים ביטויי חלומות בהקיציס לתוך אנ"ה, אני אישית סופר נהנת, ויושבת עם החיוך הכי גדול בעולם על הפרצוף. זה עושה הרגשה של פעם, כשהייתי מתרגשת לראות את הפרק הבא של חלומות בהקיציס או החטא ועונשו. והנה אני רגע גולשת לנושא אחר, אבל אני כ"כ מתגעגעת לציפורי לילה שרוטות. זה הפסיק בפתאומיות, בתור איזו פגרה זמנית, ומאז הם פשוט לא חזרו. אוח, חבל. הייתי נשפכת מצחוק בלילה.. ומקפצת בחדר תוך כדי שאני מסדרת אותו, מבלגנת אותו, ומסדרת אותו שוב, רק כדי להשאר ערה ולשמוע את כל התוכנית. אוף. איפה הימים ההם, שהייתי הולכת לצילומים כמעט כל שבוע? אויש, מישהו יודע עוד כמה תוכנית נשארו העונה לאנ"ה, כי..יש לי שבועיים מגעילים של מיני מתכונות, מבחנים ועבודות הגשה (מישהו אמר מונולוגים דיאלוגים בתאטרון? *בורחת מתחת לשולחן* אני לא יודעת איך אני אעמוד על במה לבד ואעשה מונולוג מול הכיתה, המורה, ובטח עוד כמה חברות שיחליטו להביך אותי בפומבי עם שריקות ומחיאות כפיים. אוי...לא..
). אני צריכה צילומים...אעע. תגיבו כרצונכם. אני חרגתי בהרבה מהנושא שרציתי לכתוב עליו.

greeneye

New member
טוב.

אני רואה שהצד הרוסי בי פשוט רוצה לפרוץ החוצה. *תוכנית טובה מאוד!

Testicles

New member
היי, יפה, לא ידעתי שאת בתיאטרון

אם הייתי יודע שאני מתעניין בזה כשהייתי בתיכון, הייתי הולך. אולי אם גם היה לי יותר אומץ... זה כיף, או שעושים מזה משהו יבש, כמו שאוהבים לעשות בביה"ס? לגבי צפ"ש גם אני רוצה שיהיה :\ אם זה יחזור מתישהו, אולי אני אאזור אומץ ואתקשר. התקשרתי פעם בודדת לרדיו וניפו אותי בשלב של זאת ששואלת על מה אתה הולך לדבר. טוב, כי אמרתי בכוונה משהו תמוה.

greeneye

New member
ממ..

המגמה חביבה. יש שיעורים מעשיים, ואין לנו כמעט כלום עיוני. אנחנו לא כותבים כלום (כאילו, הכתבה). מי שרוצה כותב לו נקודות (נגיד...סטניסלבסקי, או מאפייני המחזה הראליסטי והכל). שיעורים מעשיים זה הכי כיף. יוצאים מהכיתה שבחדר תאטרון לבמה הקטנה וחמודה שיש שם, ועושים כלמיני משחקי אילתורים וג'יבריש, פארודיות על סיפורים מוכרים (כמו למשל..כיפה אדומה בסגנונות שונים..פארסה, דרמה, אופרה, ימי הביניים), ומאלתרים הכל, וזה כ"כ מצחיק ומשחרר, למשל אם יש תאטרון לפני מבחן, ואתה צוחק טוב-טוב (ואתה צוחק..יש לנו כמה כשרונות פנומנלים, שחייבים לעשות עם עצמם משהו עם משחק..במיוחד אמיר, יש לו נטייה לשחק סבתות צווחניות וחולות נפש. או ילדים צווחניים וחולי נפש. הוא מדהים, תמיד מעלים אותו לבמה. כי הוא ביזארי, הוא אשכרה אומר לך ביום יום את הדברים הכי מוזרים. אין, תותח בתאטרון...) ואו, אני אוהבת את השיעורים.. וגם את אומנות. רק אתמול היה ערב מגמות (שה-ט'ניקים באו לראות עבודות וכלמיני דברים שימחישו להם קצת מה יש בכל מגמה וידעו מה להחליט לשנה הבאה), ומי שרצה מהתיכון, בא לצייר מודל (לא עירום.. היא הייתה עם מן חזיה וחצאית ממטבעות כאלה, משהו ביזארי לחלוטין), והגעתי באיחור, אז תפסתי מקום גרוע לגמרי, בגב שלה. ולא הצלחתי לצייר את הכף רגל שלה. לומשנה. אולי אני אסרוק את זה מחר, זה סתם בעפרון HB ו-B6. זה נראה כמו סקיצה משונה. ט-ו-ב. אני גולשת לנושאים אחרים בקצב היסטרי.

Testicles

New member
פפפ... סטניסלבסקי בתיכון?

חשבתי שזה רק בבתי ספר למשחק. תמיד מזכירים את זה בתוכניות שונות על משחק, ואין לי מושג מה השיטה שלו אומרת. תכתבי לי בקצרה? וואו, אבל נשמע ממש כיף! ואמנות, סוף סוף יש הסבר לציורים היפים שאת שמה פה. אבל משחק.... משחק...

greeneye

New member
אומנות?

לא מלמדים אותנו לצייר או משהו, אני יודעת לעשות את זה גם לפני אומנות. באומנות גם לא מכוונים אותנו למשהו. בסדנת אומנות פלסטית, אומרים לך "היום ניקח ציור מפורסם ונהפוך לו את הקומפוזיציה/מרקם/תפיסת חלל/צבע וכו'" ואתה עושה מה שאתה רוצה. או- "הנה כד. תציירו אותו, ותהפכו אותו למשהו. (אני ציירתי כד-דג). אחרכך- תפסלו בעיסת נייר את מה שציירתם. או עכשיו בצילום- "קחו פילים, שימו במצלמה רגילה, והנושא של העבודה דיוקן עצמי, תצלמו מה שבא לכם, ואני אלמד אתכם לפתח את זה בכיתה, ותניחו את זה בקומפוזיציה מסויימת, תקשטו, כל דבר שתרצו, ותגישו". (בצילום למשל, אנחנו רק לומדים לפתח תמונות. זה נחמד להכניס את הדף המיוחד לכימיקלים ופתאום לראות את התמונה מתבהרת לך בהדרגה. זה נחמד. סטניסלבסקי זה בסיסי. זה שאלות מסוימות שהוא המציא, כדי לשחק טוב יותר. וזה אומר- אל תעשה כאילו אתה הדמות- תהיה הדמות.

זה כל מה שיש לך להגיד על סטס? ;[

[+
] אני יכולה לבלות שעות בדיונים על השלכות התיאוריה הריאליסטית על החברה האנושית בכלל ואוכלוסיית הכבשים בגדרה-מערב בכלל!
[ואז עוד לקבל על זה 100 במבחן, ככה על הדרך] את כזו לא משקיענית. :|

greeneye

New member
תקשיבי

בכיף הייתי מדברת על זה, אבל: 1. אבא עמד מאחורי תוך כדי שהוא נוהם מידי שניה "אני צריך את המחשב". 2. כמו שאמרתי, אנחנו לא לומדים כמעט חומר עיוני, אין לי המון מה להרחיב בנושא, רק לפרט יותר על השאלות, וגם, יש מצב שאני מתבלבלת עם השאלות של..נו, איך קוראים לה? עם ה-"מי אני?" "מה אני?" "מה אני עושה פה?" "מה המטרות שלי?" "איך אני מתכוונת להשיג אותן?" "מה מונע בעדי להשיג אותן?" וכו'. 3. סטס? מה, את חברה שלו מהפלמ"ח?

פIלי

New member
עזבי אותך, אייזיק ניוטון המלך !

הכח שווה למסה כפול זמן המחזור בריבוע חלקי רדיוס המסלול הממוצע בשלישית! והכח יחסי למסת השמש ביחס של קבוע מסויים, ולכן ניתן למצוא קבוע זה בעזרת כמה חישובים פשוטים! יחי קבוע הכבידה העולמי!

למעלה