ofirush 14
New member
תוכנית להחייאת הפורום../images/Emo98.gif
אז לפני זמן מה, אני ישבתי לי וחשבתי, וגיבשתי תוכנית שאמורה לסייע לפורום להתעורר. כמובן שהתוכנית הזו לא גמורה לגמרי, יש בה פשוט כל מיני רעיונות לשיפור הפורום, ולגרום לו להיות יותר ענייני, מה שאני מקווה, יביא לעוד אנשים. עכשיו, בנוסף למה שאני כותבת כאן, תוסיפו רעיונות משלכם, אני אוסיף אותם לתוכנית, ותשדלו להביא מכרים שלכם לכאן, כי יהיה קצת קשה להחיות אותו עם חמישה אנשים בקושי.
- הוספת מאמרים כגון: מהו רייקי, דרכים לטיהור הבית, מאמר על רייקי 2, מאמר על סמלים, מאמר על רייקי 3 (מאסטר), מאמר על תולדות הרייקי, מאמר על אבנים, מאמר על צמחי מרפא, אנרגיה, אנרגיה ביקום ועוד.
- עדכון הסקרים לעיתים קרובות.
-המלצות על ספרים, מוזיקה, סרטים, סדרות, או כל מה שהוא אחר (לא חייב להיות קשור לרוחניות/מיסטיקה/רייקי, זה יכול להיות כל נושא). עכשיו לזה, חשבתי שאולי אפשר לפתוח פשוט שרשור שבועי של המלצות.
-פעם בשבוע/כל זמן שיוחלט- לפתוח שרשור שאינו קשור לרייקי. בשרשור הזה חברי הפורום יוכלו לפרסם יצירות ספרותיות שהם כתבו, ציורים שהם ציירו או מצאו באינטרנט (כמובן עם קרדיט לצייר האמיתי/קישור לגלריה) ועוד. והשרשור הזה לא יהיה קשור לשרשור של ההמלצות.
-בסוף כל שבוע- הודעת סיכום. בה חברי הפורום/מישהו אחד מחברי הפורום יסכם את מה שהיה השבוע, ואז כל אחד יסכם את השבוע שעבר עליו (שוב, מכל הבחינות).
- חייבים גלריה! בהצלחה לנו, ואם יש לכם הצעות נוספות/שינויים או כל משהו, שרשרו תגובה. ואני כבר עשיתי שני מאמרים, ואספתי כמה תמונות לגלריה.
אז לפני זמן מה, אני ישבתי לי וחשבתי, וגיבשתי תוכנית שאמורה לסייע לפורום להתעורר. כמובן שהתוכנית הזו לא גמורה לגמרי, יש בה פשוט כל מיני רעיונות לשיפור הפורום, ולגרום לו להיות יותר ענייני, מה שאני מקווה, יביא לעוד אנשים. עכשיו, בנוסף למה שאני כותבת כאן, תוסיפו רעיונות משלכם, אני אוסיף אותם לתוכנית, ותשדלו להביא מכרים שלכם לכאן, כי יהיה קצת קשה להחיות אותו עם חמישה אנשים בקושי.