הכי קל לדבר מהצד נכון??../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
"תוכנית מזעזעת"????
מה את בכלל מבינה בהומור חמודה??
בואי נראה אותך עומדת שם במקומם... אני בטוחה שזה ייצא כ"כ גרוע שאפילו בתוכנית של מגמגמים אלופים לא יעלו את זה... יודעת מה? אפילו עיוורים וחירשים יעדיפו להחליף עיסוק במקום לראות אותך מגמגמת שם שעה ומנסה להצחיק אפילו את עצמך למרות ש"הכל צמוד לטסקט"..
בכלל, את ראית את כל התוכניות או שראית איזה פיסת פירסומת על התוכנית (שזה גם היה בטעות) והחלטת שראית אותם.. ועוד משהו- הכי מצחיק זה שבסוף מסתבר שאלו שמתלוננים שהתוכנית "מזעזעת" בסוף הם אלו שרואים את התוכנית בלי לפספס אפילו יום אחד חלילה חח.. ואם זה תוכנית מזעזעת והם לא מצחיקים אז מה כן מצחיק אותך?? ומה לא מזעזע אותך?? לראות בחדשות איך אנשים מתפוצצים ומפוצצים איתם עוד אלפיי אנשים??
או שאוליי לראות איך אנשים "זוכים" בהגרלה היומית "מי ימות היום בכבישים ואיזה סדר גודל תאונה הוא יעשה"???
עזבי.. "להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשות אחרים".. ואת, חמדתי, ממש לא שווה את זה.. ולכל החסריי תאקט שמתכוונים להתחיל עליי מלחמה-עזבו אותכם שטויות... אני אמרתי את הדעה שלי בעניין.. כאילו מה?? אתם אומרים לעצמכם בגאוות עולם "יופי.. אני אכנס לפורום אני אגיד שהם גרועים ומזעזעים.. ואני אחכה לגביע שאני אמורה לקבל על זה.. במקרה הטוב ייתחסו למה שכתבתי וייתנו לי את כמות ה"צומי" שדרשתי.. ובמקרה הרע יימחקו את ההודעה הזאת הרבה לפני שאנשים יספיקו לקרוא אותה"... אז תעשו טובה לכולנו ובעיקר לעצמכם-פשוט תחסכו את זה מכולם!!