תוכנית מעולה!!! והנעמה הזאת ממש

Testify

New member
תוכנית מעולה!!! והנעמה הזאת ממש

פצצה!!!! רק לא אהבתי שהיא קצת מפונקת (אבל היא נראת ממש טוב!!) וזאת שהפסידה ממש חמודה (לא זאת שהקיאה אלא השניה - ענת, נראה לי) יש לה אופי מדהים - להיתקע עם פרטנרית דפוקה (בעצם להפסיד את המירוץ בגללה) ובכל זאת להמשיך עם גישה חיובית ואפילו לא להאשים אותה... ממש אהבתי את האופי שלה

Dino

New member
נעמה באמת פצצה

אבל נראית לי קצת לחצנית כזאת. ענת מדהימה...הלוואי ויחזירו אותה בסוף....מגיע לה שיצ'פרו אותה קצת

omer landau

New member
כן אבל.....

היא נראית משתתפת אחלה חחח אי אפשר להיות מושלמת אז היא קצת לחצנית ומפונקת אולי התכונה הזאת תעזור להם איכשהו היא הייתה כמו ילדה קטנה שהתחילה לשמוח שראתה את הנצחון הם יכלו להיות מקום ראשון גם בלי לדלג על המשימה הקצרה הזאת אם הם היו ממש מהירים אם היא יודעת ללכת על חבל כתבו בשקופית שהיא הייתה בחוג לדברים האלה לא?

Dino

New member
אני חושב שכתבו שהיא

רקדנית אומנותית (שזה רקדנית במועדונים לא?)....יש פה לינק לדף שלה באתר

omer landau

New member
התעמלות אומנותית זכרתי נכון

והייתה גם אלופת הארץ לפי הפרטים היא אחלה אז היא הייתה טו מאץ מפונקת בפרק אבל בטח בגלל ההתחלה והיא פיספסה צניחה שזאת חוויה חח מגיע להם לדלג הם הלכו את הפאקינג עשרה קילומטרים בפסח רציתי לעשות צניחה חשבתי שזה חמש שקל והסתבר לי שזה הרבה יותר אמרו לי 1200 עם מדריך לא הגזימו?? מישהו מכיר מקום זול ונחמד?? אני מתתת לצנוח

omer landau

New member
בחורה ממש לא שגרתית תקראו

תקראו את הפרטים הנוספים שלה נראה לי יש לה בעיה שהיא לא רוצה להיות משועממת אפילו לשנייה היא כל הזמן רוצה לעשות משהו תקראו חחח והקטע שהצחיק אותי ששאלו אותה על ספורט אתגרי כתוב: רוצה לצנוח!! לא נוראאאאא

למעלה