תוכנית מצויינת!

gurfi

New member
תוכנית מצויינת!

נעמה והדתי הם הזוג הכי מגניב! הלוואי והתוכנית הזו תעזור לדו-קיום ביננו! יאללה, למי שיש רעיונות לדו-קיום ביננו דרך האינטרנט - שיעלה את הרעיון!

omer landau

New member
באמת "צו פיוס" משתתפים איכשהו בת

בתוכנית לא פלא שהם אירגנו דתיים וחילוניים יחדיו שאני חושב על זה אז היא הולכת עם חולצה מאוד חסכונית והוא דתי מסכן

gurfi

New member
welcome to club.... :)

הוא בהחלט מסכן... והנקודה הזו היא נקודה שאנחנו נאלצים להתמודד מולה יום יום.... מנסיון אישי זה לא פשוט בכלל

omer landau

New member
ממממממ

חשבתי על זה מהנקודת מבט שלו לי זה לא מפריע אבל יפה שהוא סבלני ובכלל לכל הפינוקים שלה לא זילזל בא מסתבר שיש לו חינוך טוב

kodkod

New member
ניגודים ניגודים

אבל יש הבדל בין ניגודים לבין להתעלק. אם בכלל יש דרישות לתוכנית הזאת(חוץ מלהיות בכושר) אחת מהן צריכה להיות השתתפות -לעזור ולהעזר - ולא להטיל את כל האחריות על בן הזוג בצוות, לא?

shlomov2001

New member
אני לא חושב שהיא התכוונה

תשמע בסה"כ היא די בסדר, ההפקה הוציאה אותה מטומטמת אבל היא לא כזאת אהבלה... ואני גם חושב שזה נראה ככה בגלל שחיים יותר בקטע של האתגרי... מצד שני יכול להיות שאם הם היו הולכים על מונית ולא רכבת הם היו מגיעים קודם, ואת זה היא אמרה ולא הוא. כתוב גם שהיא הייתה בצבא מש"קית משמעת, היא לא הייתה סתם איזה פקידה בקריה או משהו. מצד שני חיים היה 7.5 שנים בצבא... מי שקרא היום מעריב ("המגזין") היה כתוב שההפקה התייעצה עם איזה פסיכו-משהואית לגבי בחירת בני הזוג, ושזה בכוונה ניגודים וכאלה דברים

kodkod

New member
לא שינה לי ממש

זה שהיא נפצעה או בקטעים שהיא היתה קצת מסכנה. לכל אחד מותר להיות מסכן.זה היחס. למשל כשהם ניסו לחפש מונית או טרמפים, ה"נו,חיים,נו חיים" היה מעצבן וגם בנסיעה במכונית:"הלוואי שיהיה להם פנצ'ר","נו, זה לא פייר" וכאלה. מין קטע אנטי כזה. מצד שני בהחלט יתכן שטלוויזיה מעוותת ומדגישה דברים.

kodkod

New member
סתם משהו

אבל חשוב בקשר למשהו שכתבת בהודעה שלך. זה לא משנה איזו פקידה ,או מה התואר כדי להיות אדם בעל תוכנות טובות. יש אנשים בדרגות גבוהות (בכל תחום) שהם לא יודעים להיות שותפים/סבלנים/רגישים וכו' ויש שכן, ויש אנשים שאין להם שום תואר שהם אנשים שיש להם תכונות אלו ויש שלא. את התכונות האלה מביאים בד"כ מהבית או מעצמך. לא התפקיד עושה אותך בן אדם טוב יותר. ככה שאיזה תפקיד ממלא האדם חשוב אולי לכושר גופני,לסדר, לקבלת החלטות אולי, אבל לא איזה בן אדם תהיה כלפי אחרים ביחס בין-אישי, כשעליך ליטול אחריות עם מישהו נוסף ולכבד אותו בדרך.

למעלה