תוכנית פדרלית - 2 שאלות

Nikol977

New member
תוכנית פדרלית - 2 שאלות

שלום, 1. תוכנית פדרלית - מתי היה צריך להגיש מסמכים כדי להיות "מטופל" היום 2. אני מנסה לבדוק סטטוס דרך אתר של שגרירות עם "file number " , אבל לא מצליחה להכנס, למרות שמייד אחרי פתיחת תיק נכנסתי (הגשתי בספטמבר 2007, עם חוקים החדשים) תודה

השגרירות טיפלה לאחרונה במגישי ינואר - אפריל

2006. נכון לכרגע ההמתנה בתור היא כ 26 חודש, צפוי שהקצב יואט לגבי מגישי ספטמבר 2006 ואילך עד כדי המתנה של 28-36 חודש. לגבי המערכת הממוחשבת, קשה לי לעזור בלי להיות אתך און ליין, נסה שוב, תקפיד להכניס את האסמכתא בשדה הנכון, תקפיד עם הכתיב של שם המגיע , עם תאריך הלידה וארץ הלידה המדוייקת. דווח כאן עם הצלחת , ואם לא הצלחת, צור איתי קשר בפרטי ואנסה לעזור.

konfetka3

New member
למושבניק

אני הגשתי בספטמבר 2006, ועדיין לא מופיעה במחשב. האם תוכל לעזור לי לבדוק במידה וכן איזה פרטים אתה צריך. תודה

alena176

New member
מה זאת אומרת טיפלה?

הם לא נתנו תשובות לאנשים אלא רק הגדילו זמן המתנה. לא? פעם היו אומרים שהכל בסדר תחכו לבדיקות והיום הם רק דוחים את הטיפול. או שאני טועה???? אני הגשתי מאי 2006 אין כלום

Nikol977

New member
תוכנית פדרלית - המשך

1. עידכון - הגשנו בספטמבר 2006, והיה כתוב זמן המתנה 24-30 חודשים 2. ניסיתיכל מיני אופציות להכנס למערכת, שום דבר לא עבד, שלחתי גם פקס לשגרירות, כי אולי מחקו איכשהו את הקובץ, אבל עדיין לא קיבלתי שום תגובה

למעלה