תוכנית קרב: הפצצת הטוויטר של דיינה ולורנזו

ranzz

New member
תוכנית קרב: הפצצת הטוויטר של דיינה ולורנזו

אם נקבע שעה מסויימת ביום מסויים, ונגיד שבשעה הזאת כל חברי הפורום שולחים טוויטים לדיינה ולורנזו על זה שאיבדנו את הצפייה בארץ, תהיו מעוניינים? אפשר גם לשלב עוד אנשי מפתח בזופה. אני מאמין שאם כמה עשרות אנשים במסגרת זמן של שעה, ישלחו כולה 2-3 טוויטים כל אחד, אי אפשר יהיה להתעלם מזה. כל אחד יוכל להגיד גם ל2-3 חברים שיש להם טוויטר להשתתף. החלק הכי חשוב זה.. למי שלא יודע, הקטע בטוויטר זה שיש טרנדים על פי "קטגוריות". כלומר אם הרבה מאוד אנשים עכשיו יפרסמו בטוויטים שלהם את ה hashtag לדוגמא #ufc-israel זה יגיע ל trending topics ויקבל המון חשיפה. ככה שאפילו אם הם לא יגיבו, אולי העניין יגיע לסיקור באתרי MMA ונקבל קצת תשומי..
* כן אני יודע שלא לכולם יש חשבון טוויטר כי בינינו, זה דיי חרא של דבר... אבל להרשם יקח שניה ויכול להיות שהפעולה הזאת תזיז משהו. אני אישית מבטיח לפרסם לפחות משני חשבונות שונים, שלי ושל ירדן
ואני גם מאמין שאין יותר מה לדבר ולקוות על אגו טוטאל שפשוט אין להם מספיק כסף לזה (זה דיי ברור שאת התקציב הקיים כבר הוציאו על ה"ליגות" האחרות), ולהתחיל להסתכל לכיוון ערוצי הספורט האחרים, ואולי מכאן תבוא הישועה.

lionardo11

New member
זה עלול דווקא לגרום להיפך

עשרות אנשים מפציצים אותם כל יום, הם יהיו בטוחים שאפשר לעשות מזה הרבה כסף ויעלו עוד יותר את המחיר....... דווקא ניתן להם שקט לכמה חודשים (בינתיים ניקח כדורים נגד דיכאון) ונראה להם שאנחנו ממש לא צריכים אותם ואז דיינה אולי יתגמש קצת במחיר.

ranzz

New member
מי אמר כל יום? אמרתי שעה אחת מרוכזת

כדי להגביר מודעות לעניין.

מרקו בי

New member
גם אני חושב שזה רק יכול להעצים את הגרידיות

של דיינה ושות' אני חושב שצריך לעשות עצומה ולראות כמה אנשים באמת רוצים לראות ufc. אם הכמות מספקת לפנות לערוץ תקשורת כמו ספורט 1 ולהראות להם שיהיה משתלם להם כלכלית לשדר. אני חושב שאגו קשורים בדרך כזו או אחרת לערוץ הספורט גם אם הם מכחישים אז אין טעם לפנות אליהם. אפשר לפנות לפוקס ולהראות שיש דרישה, גם ככה יש ערוץ והוא משדר קריקט או גולף, אפשר לאיים בהתנתקות מהערוץ אם הדרישה לא תענה, אבל עדיף בהתחלה לבוא בגישה טובה ולא מאיימת. אם כל זה לא עוזר רק אז לפנות לufc אולי הם יסכימו להוזיל או למכור לנו חבילות און ליין במחיר שפוי.

iAsaf1

New member
מסכים אם מרקו בי הבעיה שאתה מצפה שבאמת....

מישהו יקשיב לרעיונות שלך?... מי שם בערוצים האלה יקשיב לרחשי ליבם של כמה "פריקים של MMA".... תראה את הפורום שלנו כמה קטן ולצערי לפעמים מרגיש לי עלוב (באמת בלי לפגוע במנהלים וכאלה אני באמת מעריך אותם!!!) מה לעשות אם 5-10 תגובות בממוצע לכל פוסט אי אפשר לעלות את הביקוש של הספורט שאנחנו כל כך אוהבים!!! שלא תבין לא נכון אני מעריך את כולכם שמנסים לזרוק רעיונות.... זה רחוק מהמציאות כנראה... ולמכורים כמוני ההמתנה והציפיה הזאת היא בלתי אפשרית!

מרקו בי

New member
שמע גם אני לא מאמין למה שכתבתי

סתם מנסה לשכנע את עצמי ואחרים שיש תקוה. בכל אופן אפשר תמיד לנסות זה לא שיש משהו להפסיד כאן.

ranzz

New member
איך תגיע לצופים?

כמה עשרות בפורום, כמה עשרות בעמוד של אגו טוטאל, מה עוד? תעשה סיבוב בכל מכוני ה MMA והג'יטס / מואי תאי בארץ ותחתים אנשים?

מרקו בי

New member
מקימים אתר או בלוג שבו ממלאים פרטים

ומפרסמים קישור איפה שאפשר (פורום/פייסבוק/אתרי mma אם יש כאלה), תכלס זה מאוד פשוט אם באמת רוצים ללכת על הכיוון. גם יהיו חתימות של חברים שmma לא מעניין אותם, אבל בשביל חבר הם יתמו. אבל וזה אבל גדול, ביננו שום דבר לא יעזור. כרגע יש 2 אופציות, יש אופציה למצוא סטרים ולראות באיכות סבירה מינוס ארועים. או להוריד ולראות באיכות hd במהלך היום לאחר האירוע. כדאי שנתחיל להתרגל לאופציות הללו כי זה מה שיהיה בעתיד הקרוב וכנראה גם הרחוק. סה"כ נסיתי להיות יצירתי, להציף לדיינה את הטוויטר זה ידגדג לא בקושי שערה בביצה :) סביר להניח שהוא בכלל לא מצייץ אלא מישהו מטעמו.

ranzz

New member
דיינה מצייץ ועוד איך

הוא מסתובב עם הבלאקבארי בכל מקום (או שלאחרונה החליף לאייפון). זה בוודאות הוא. אתם לא מבינים את הפוטנציאל של להגיע ל trending topic בטוויטר ולהגיע לכתבות באתרי MMA. חפיף, נמשיך להוריד ולהסטרים.

AmitNHB

New member
ה UFC שידרו את האירועים שלהם במשך שנתיים (או

כמה שהם היו באגו טוטאל) למעשה כמעט בחינם (3.5 דולר לחודש...) אני לא חושב שאפשר להאשים את דיינה ולורנזו שהם לא ניסו לחדור לשוק כאן אבל השוק כאן פשוט קטן מידי ופיראטי מידי. זה פשוט לא הולך לקרות ו 100 ציוצים לא הולכים לשנות את זה. תיהיו בטוחים שיש בידיהם מידע מדוייק על השוק כאן יותר ממה שיש לכם והתשובה היא שפשוט לא שווה להם.

yair_bar

New member
מנהל
לא מבין את הטיעון. זה משהו או כלום מבחינתם

מה הם מרוויחים בכך שלא משדרים אותם בכלל?

ranzz

New member
אין מה לעשות, כל מוצר/שירות מגיע לשלב שבו

החברה תרצה להפסיק לחדור לשוק, ותתחיל לרצות להרוויח מהשוק. אם לפני כמה שנים זופה רצו ש UFC ישודר על כל מסך בעולם כדי לקבל לגיטימציה לענף, היום הם אלה שבעמדת הכוח ויכולים לגבות ממש כל מחיר על המוצר שלהם. אני קצת מתחיל להיום בעד כל הגופים שמותחים ביקורת על ה UFC. אולי אם יעבירו איזה חוק MMA כמו שרוצים, גם יגבילו את מחיר הגבייה שלהם (בהחלט אפשרי כי הם מונופול)

yair_bar

New member
מנהל
סליחה שאני שואל

אני רואה שכולם כאן מביעים דיעה נחרצת וברורה. האם מישהו יודע את פרטי ההסכם הישן ואת הדרישות החדשות? כולם כאן מנתחים ונראה לי שרק אני לא יודע מה באמת קורה לכמה זמן היה ההסכם הישן? על איזה סכום דובר ומה שיטת התמחור (פר צופה בערוץ, תשלום גלובאלי) מה הסכום החדש שהם ביקשו

ranzz

New member
כנראה שרק אלון יודע

ממה שאני יודע - תשלום גלובאלי (איך פר צופה בערוץ.. זה לא ערוץ UFC) שנתי שהשתנה לפי 4 מהסכום המקורי ברגע שהחוזה נגמר כמו שישנו לך את השכירות מ4000 ל 16,000

welterweight

New member
אני לא יודע אם זה באמת כלום

הרי הם מציעים את השידור לקניה באינטרנט,לא? שבעה דולר זה פי 2 ממה שאתה משלם לאגו טוטל בחודש (נכון לפעם האחרונה שבדקתי,לפני שנה),וזה רק אירוע אחד כשלמעשה יש להם שניים ולפעמים שלושה בחודש.אז גם אם רק רבע מהאנשים יקנו שידור באינטרנט,עדיין יש מצב שזה משתלם להם,בטח ובטח כשמשקללים את כל ההתעסקות מסביב. שוב,אני לא יודע,אני רק מניח ושואל.אני בכל מקרה לא נוטה לראות שידורים חיים ומעדיף לראות את זה בבוקר לפני העבודה במקום לוותר על שנת היופי שלי.

למעלה