תוכנית 104

תוכנית 104

דעתי על התוכנית (אם יהיה לכם זמן לקרוא את זה) אהבתי את הקטע שעבדו על הדס ב"הלו אקזיט". היה ממש מצחיק. זה גם יפה שיש לפעמים 3 מנחים ולא תמיד 2. על המערכונים נראה לי שהבנתם מה אני חושבת לא נכנס לזה שוב.... ממש שמחתי שהחזרתם את "מה הסוד שלי" (ככה קוראים לזה נכון?
) זאת שנגנה על המסור הייתה מוזרה הדס ושרי היו ממש מצחיקות אבל הסיפור של אמא של שרי היה סתם משעמם היו צריכים לתת לה משימה אחרת. בקיצור אני אוהבת יותר את התחרויות בין המנחים ושעובדים אחד על השני ופחות שהם רציניים ומשחקים דמויות.

אהבתי שעבדו על הדס ברקזיט

ושוב נשאלת השאלה שלא ראיתי זאת בשירשור 103 של התוכנית האם ההפקה לקחה את הדברים בחשבון בשירשור ההפקה הראשון בלבד?

anat234

New member
הממ.

גם אני נורא אהבתי כשעבדו על הדס. בהתחלה חשבתי כמוהה, שזה אמיתי, ולא הבנתי איזה ילד מפגר רוצה לצרף חברה למיטה
היה ממש קורע
אסי הרג אותי בריאיון עם רגע [
] כשהוא אמר: "בגללך יצאתי ככה!" וגם הסיפור על דנה אינטרנשיונל... ענק :X הריאיון עם קורין אלאל [?] היה טיפה משעמם. כנ"ל אמא של שרי.

אם יהיו פה יתר מ-5 תגובות

ממש מוצלחות על השידור - יותר מ-רק: אהבתי והיה יפה... תקבלו תמונה מגניבה מהשידור היום... איך אני?

אמן אחותי

באמת היה יפה היום וגם אתמול היה ממש יפה נהנתי הכל היה ממש יפה ואפילו הכי קרע אותי עם המסור חח איזה קולות זה עשה כמה צחקתי וזה הזוי לחלוטין לנגן על זה אבל באמת איפה המקום שהיא ציינה באמת עושים עם כלי בית מוזיקה

הנה תגובה כאחת שהייתה שם בתוכנית

של היום התוכנית של היום הייתה סוג של הזוייה הקטע של הלו אקזיט שאסי עבד על הדס היה נחמד ובאמת הדס נעלבה הקטע של זאת שניגנה על מסור \משור? היה הזוי וזה מה שעשה את התוכנית להזוייה כל מי שהיה שם נקרע ממנה יחד עם אסי שרי והדס ובהזדמנות זאת אני רוצה שוב להודות להדס לב ולרוני שהכניסו אותי לצילום תוכניות לשבוע זה למרות הבלאגן שהיה אז תודה רבה לך

היה שידור טוב ../images/Emo13.gif

קודם כל היה מאוד נחמד שהיו 3 מנחים ולא 2..
אהבתי את הקטע שעבדו על הדסי..חח היא בהתחלה זיהתה את הקול שלו אבל לא הבינה מי זה.. הראיונות היו נחמדים
ובמה הסוד שלי היה מצחיק...כשהיא ניגנה אסי,הדס ושרי נקרעו מצחוק
ולסיכום,אהבתי את השידור היום

מי שפותח שירשור שידור היומי

שירשום את מספר התוכנית כי אנחנו ביחד רוצים להגיע ל200 תוכניות למרות שהעונה הזאת לא תהיה 200 תוכניות אלה רק 100 לזכור את המספר מאיפה שהפסקנו כדי להגיד מזל טוב ל200 תוכניות

נו טוב...

קבלו אסי הנעל - כינור! נ.ב - יש עוד תמונה מהתוכנית באחד השרשורים פה, שימו לב
!

*פלמובטי חחחח תודה!!! (ראיתם אותי?)

הראו את המצלמה השחורה שלי ואת היד שלי לכמה שניות באלו אקזיט עם הדס..

ראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל לא ידעתי אם זאת את כי אף פעם לא ראיתי אותך

למעלה