תוכנית 7 הכל לפה.. ישלי הרגשה שיהיה היום.. מעולה!
R RoieL New member 23/10/05 #1 תוכנית 7 ../images/Emo44.gif ../images/Emo41.gif הכל לפה.. ישלי הרגשה שיהיה היום.. מעולה!
ק קמילעעע New member 23/10/05 #2 כבר שמתם לב שפרצו לי לכינוי אז עשיתי שם משתמש חדש.. זהו אז לא להתבלבל זאת אני קמילה! שתהיה לכולנו צפיה נעימה בתוכנית=]
כבר שמתם לב שפרצו לי לכינוי אז עשיתי שם משתמש חדש.. זהו אז לא להתבלבל זאת אני קמילה! שתהיה לכולנו צפיה נעימה בתוכנית=]
S sdavid1 New member 23/10/05 #8 למה לקט???????????../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יהיהי את רננה לפחות? ואת חליל וגבאר?
למה לקט???????????../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif יהיהי את רננה לפחות? ואת חליל וגבאר?
D Double U New member 23/10/05 #11 DDDDDDDDDD: נחמד להיזכר ולהשלים קטעים אהבתי את הקטע עם עירית ענבי, שהיא עשתה עם הכדורים קריוקי
מ מעריץ משוגע New member 24/10/05 #13 כה גמני. אבל נחמד לראות קטעים שאין באתר... כמו הראיון של אדיר עם חליל וג'באר...
R RTur New member 24/10/05 #14 לא היה רננה בכלל!!! אבל לפחות היה שוב שלמה.. נחמד היה להיזכר למרות שעדיך אם היו שמים שוב את השיר של שלמה עם זהבה זה היה יותר קורע חח
לא היה רננה בכלל!!! אבל לפחות היה שוב שלמה.. נחמד היה להיזכר למרות שעדיך אם היו שמים שוב את השיר של שלמה עם זהבה זה היה יותר קורע חח