תוכנית 8 הנקודות למשרד איכ"ס

תוכנית 8 הנקודות למשרד איכ"ס

בוקר טוב, היום אנו חושפים את תוכנית שמונה הנקודות של מפלגת הירוקים למשרד לאיכות הסביבה. • הורדה של 30% בזיהום האוויר תוך 5 שנים • הפסקת זיהום הים תוך 5 שנים • הפסקת מגמת חיסול השטחים הפתוחים בישראל • טיפול בחופי המדינה • אכיפה ירוקה ובתי דין לענייני סביבה • קידום השמירה על רווחת בעלי החיים • שקיפות – "זכות הציבור לדעת" • קרינה אלקטרומגנטית ואנטנות סלולארית הנה ההכרזה של פאר על תכניתנו היום באתר שלנו. תודה, דרור

שכטרית1

New member
אשמח לשמוע במפורט יותר על:

מה מפלגת הירוקים עושים למען בעלי החיים? ומה הסיכויים שלהם לעבור את אחוז החסימה?

דא

New member
גבינה שווצרית

לא מוזכרת קיימות.... ....אין אנרגיות לא מתכלות... ....חוק זהום אויר...... ....חקלאות אקולוגית..... .....חינוך אקולוגי..... .....מעורבות אזרחית..... מה יהיה אתכם,דליטנטים?

דא

New member
אף ירוקים בעולם לא היו מעיזים לא

להכליל היום בתכנית הפעולה המידית שלהם את ענין האנרגיות המתכלות,קיימות ומעורבות אזרחית. אתם באמת רק פוזות וצילצולים.

מוערבות

פרק 7 בתוכנית עוסק בשקיפות ומוערבות הציבור. לפי שאתה משמיץ אני ממילץ לך לקרא הן את המצע והן את התוכנית. תודה, דרור

דא

New member
חלקי ביותר. זה רק הצד הפאסיבי.

בזה אתה יוצא חובת "שיתוף הציבור"? לך ללמוד מה קורא בעולם.

bhr11

New member
זה יכול לקרות רק באינטרנט... ../images/Emo13.gif

דרור עזרא פועל לטובת הנושא כבר כמה שנים, אני חושב שכל מי שמתעניין בתחום כבר מכיר את שמו, ואילו אתה הופעת כאן אתמול ופועלך, עד כמה שאנחנו יודעים, מסתכם בתגובות בפורום - ויוצא שהירוקים הם הרעש והצלצולים... תהיה בריא חבר - אל תשכח להספיק להצביע לקדימה היום.

עומר173

New member
מצטרף לבקשה בנוגע לבע"ח...

אני מעוניין לשמוע מה אתם מתכוונים לעשות למען זכויות בע"ח. תודה.

../images/Emo45.gifכל הכבוד

מחר.

שכטרית1

New member
הצבעתי לירוקים!!!!!!!

אני מקווה שלא תאכזבו בקשר לבעלי החיים והשאר!! אבל הכי חשוב לבעלי החיים, כי הם נשמות..

ZIZO 5

New member
תוכנית מצויינת, אבל...

רציתי לדעת האם מידת ההשפעה שלכם תגדל משמעותית במידה ותצליחו לעבור את אחוז החסימה. אשמח לקבל תשובה מפורטת. אני בכל אופן מצביע לכם בלב שלם.

חסרים לנו המנדט השלישי והרביעי

שלום זיזו וברוך הבא, חושב שמחר תעש כל מאמץ לדבר עם כמה שיותר אנשים לגבי הירוקים. תפתח פנקס טלפונים ותתקשר לידידים שמשפחה ותגיד להם כמה חשוב שהם יצבוע ירוקים אותיות "רק". הרבה אנשים לא יודעים למי להצביע ואולי השיחה שלך תשפיע. תודה, דרור

למעלה