תוכנית C ב MFC בלי MFC

תוכנית C ב MFC בלי MFC

אני מנסה לקמפל את תוכנית ה C הפשוטה בעולם ב MFC-WINDOWS כאשר אני לא נעזר במחלקות של MFC התוכנית היא רק זו: #include <windows.h> _tWinMain(HINSTANCE hInstance, HINSTANCE hPrevInstance, LPTSTR lpCmdLine, int nCmdShow) { return 0; } זהו אבל הlinking כנראה לא עובר ומופיעה בresult list ההודעה: LIBCD.lib(crt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _main מה לעשות?????

ihovav

New member
check out your syntax

I think the "tWinMain" is not correct to the win 32 api applications maybe you should use the regular "WinMain" prototype

לא זה לא ה syntax

לא זה לא כי גם ניסיתי winmain הבעיה היא בלינקינג כאמור לפי ההודעה LIBCD.lib(crt0.obj) : error LNK2001: unresolved external symbol _main Debug/handle.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals Error executing link.exe.

WarLord

New member
פשוט בגלל

שפתחת console application תפתח פרוייקט חדש שהוא win32 application

נדמה לי שאתה צודק

תודה warlord העתקתי את הפרויקט מחדש לwin 32 application ועבר לינקינג נסיתי בנוסף להעתיק את הsettings של הפרויקט החדש לזה של הישן כלומר פשוט להפוך אותו לwin32 application ואכן הפרויקט המקורי גם עבר לינקינג צפו כולם לשאלות נוספות בקרוב

התוכנית כקובץ txt נפרד

ליתר בהירות אני מצרף כקובץ נפרד את התוכנית הפשוטה בעולם בשינוי syntax קל והresult list

ihovav

New member
מוזר מאוד

אני אבדוק את הנושא ואחזיר לך תשובה על פניו - נראה שאין בעיה ב SYNTAX - אבל אני צריך לבדוק אם יש לך MSDN - אתה יכול להיכנס תחת הכותרת WINMAIN ולראות מה הם עושים שם אם ה INCLUDE שלך מתאים - אני חושב שהבעיה היא לא אצלך - אולי התכנה שמותקנת אצלך לא מותקנת כמו שצריך - כמו שקורה אצל מייקרוסופט כל הזמן
שוב - אני אנסה לבדוק את הנושא ביי חובב

למעלה